Wpis z mikrobloga

#pcmasterrace #consolepeasants #ps5 #nvidia #amd
mirki pytanko, mam TV 10 letni z 4k (podlaczony do pc), w full HD da rade odpalic 60hz i trzyma te 60 klatek, ale jak przełączam się na 4k to juz max co moge wycisnąć to 30hz i mniej ;c grafa rtx 9060 xt 16gb, dobrze rozumiem, że to wina kabla? ponizsza specyfikacja raczej powinna pozowlic na 4k 60hz, jeszcze poszukam głębiej w instrukcji jaki mam standard hdmi bo nigdzie nie widze
biialas - #pcmasterrace #consolepeasants #ps5 #nvidia #amd 
mirki pytanko, mam TV 10 ...

źródło: obraz

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@DrJudym: @majk3l @SonidoStark
mirki pytanko przy okazji, może pomożęcie, kupilem BT adapter pod usb - Baseus Encok BA04+ (5.4 standard). Plyta glowna obsługuje ten standard, a na sluchawkach mam gowniany glos, jakby przytlumiony, echo. Przez kabel świetnie, na laptopie swietnie, a przez adapter gowniano. Baseus to slaba firma do takich rzeczy? Sterowniki pod BT/usb moga mnie blokowac?
  • Odpowiedz
  • 1
@oreze: dzieki mireczku, u mnie w tym panelu kontroli jest duzo mniej opcji, ale z kolei zacząłem grzebać i wyszło, że w panelu dzwięku jak przełączałem się miedzy monitorem (glosniki zamontowane) a słuchawkami to okazało się, że słuchawki są w dwóch opcjach, dzięki wielki bo gdybyś nie napisał to bym puścił zwrot na adapter i kupił drugi :D
biialas - @oreze: dzieki mireczku, u mnie w tym panelu kontroli jest duzo mniej opcji...

źródło: obraz

Pobierz
  • Odpowiedz