Wpis z mikrobloga

Jak to jest z tym przerobionym Switchem Oled - to prawda że po przeróbce mam dostęp do "alternatywnej" wersji e-shopu gdzie możemy ściągać gierki za darmo bezpośrednio na konsole, bez bawienia się w szuaknie ROMów w internecie?

Jak to się fachowo nazywa?

#nintendoswitch #nintendo
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@SiewcaZaglady: tak to wygląda. Sklepy są co jakiś czas zamykane i trzeba zmieniać serwer, ale nie jest to problemem. No i gry pobrane masz już na dysku
  • Odpowiedz
to prawda że po przeróbce mam dostęp do "alternatywnej" wersji e-shopu gdzie możemy ściągać gierki za darmo bezpośrednio na konsole, bez bawienia się w szuaknie ROMów w internecie?

@SiewcaZaglady: Nie. Nie ma czegoś takiego. Romy sam musisz wrzucać na kartę pamięci.
  • Odpowiedz
@Zielony34

>to prawda że po przeróbce mam dostęp do "alternatywnej" wersji e-shopu gdzie możemy ściągać gierki za darmo bezpośrednio na konsole, bez bawienia się w szuaknie ROMów w internecie?

@SiewcaZaglady: Nie. Nie ma czegoś takiego. Romy sam musisz wrzucać na kartę pamięci.

Oczywiście, że jest. Nic nie trzeba wrzucać na kartę. Aplikacja to tinfoil I w niej konfigurujesz dostępy do sklepów
  • Odpowiedz