Aktywne Wpisy

lubie-sernik +174
W moim budynku pracuje taka laska z krótkimi włosami co się bardzo do mnie uśmiecha. Inne też się czasem uśmiechną ale ta wyjątkowo bardzo się uśmiecha.
W każdym razie dziś się jej bardziej przyjrzałem i wydaje mi się, że to jest jednak chłop.
Ta #tajlandia to jedna wielka pułapka.
Na
W każdym razie dziś się jej bardziej przyjrzałem i wydaje mi się, że to jest jednak chłop.
Ta #tajlandia to jedna wielka pułapka.
Na
nowszyja +967
Zwycięzca Grand Press Photo 2026 znany! Zdjęcie przestawia polskiego lekarza, który odpoczywa po operacji drenowania budżetu Szpitala Południowego w Warszawie.
#lekarz #lekarski #konowalposting #afera #lekarz100k #heheszki
#lekarz #lekarski #konowalposting #afera #lekarz100k #heheszki
źródło: HLA1ckFWQAAw6Fo
Pobierz

![Moja mama mogła żyć, ale nie było dla niej miejsca [na OIMIE]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/d58140d2e77085c69d1acf192736e4f5aa8a2f3cd44b5a6317588b87f12d3322,q80.webp)

Tylko żeby to działało to obie strony muszą wiedzieć czego chcą i nie może im się to odwidzieć po drodze. Albo ewolucja poglądów musi być wspólna
Jeden poznali się jak mięli 13 lat, dzisiaj mają 33 dalej są ze sobą mają dzieci
Drugi poznali się jak mięli po 15 lat, mieszkają razem mają dom, po 30 obecnie
Reszta albo toksyczne albo się rozpadły. Według mnie udany związek może być tylko wtedy tak jak to człowiek chciał od początku, czyli poznać się
Możesz też gotować w domu, eksperymentować we własnej kuchni ze smakami i składnikami, zamiast latać do tematycznych knajp i upierać się, że jedzenie w domu jest monotonne, bo nie potrafisz gotować inaczej niż na jedno kopyto.
Taka sobie metafora, mam nadzieję że też zrozumiała
Z fartem.
Nie próbowałam innych, ale wiem, że moje jest świetne. To się nazywa ignorancja. Taka postawa uniemożliwia prowadzenie sensownej, konstruktywnej dyskusji.
Ty nie masz pojęcia o tym, czym jest rozwijanie latami związku, skoro dla Ciebie liczy się zaliczanie kolejnych lasek. Nie zapraszam do dalszej dyskusji, nie poprowadzisz jej sesnsownie
I jakby życie było u ciebie udane, to nie potrzebowałbyś co chwila zmieniać restauracji. Do tej pory nic lepiej nie zasmakowało ( ͡° ͜ʖ ͡°)