Wpis z mikrobloga

Baba po 50 w robocie powiedziała że jestem "z metra cięty" a wzrost jest najważniejszy w mężczyźnie.

Zapamiętajcie, że żadne social media czy tindery nie zniszczyły kobiety tylko one zawsze takie były

#przegryw #blackpill
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

co no i?

@przybysz_miedzygwiezdny: No ci z tego że powiedziała, że nie podobali jej się niscy faceci? Mi się nie podobają grube baby albo blondynki albo wielkie cycochy i co z tego? Każdy ma swoje preferencje, a ty przezywasz jak mrówka okres, że jakaś baba powiedziała że nie lubi manletów xD Ja mam 173 cm i pewnie miliony kobiet uważają mnie za nieatrakcyjnego, no i co w związku z tym?
  • Odpowiedz
@przybysz_miedzygwiezdny: no napisałeś o 60cio letnich babach, co nie lubią manletów w odpowiedzi na post o 50cio letnich babach, co nie lubią manletów xD Kompletnie nic nie wynikło z tej historii, nie wysiliłeś się o żaden komentarz do tego niesmowitego wydarzeniaa, którego byłeś świadkiem, nie wniosłeś nic nowego do "dyskusji" xD Więc musiałem sobie sam dopowiedzieć, że napisałeś to dlatego, że masz ból d--y o to, że baby mają też
  • Odpowiedz
a jak facet powie, ze nie lubi kobiet z malymi cyckami to ok?

@Arivederczi: no właśnie gdyby do "koleżanki" z pracy powiedział że jest jak deska, to miałby problemy a może i zwolnienie.

Fajnie że zwróciłeś uwagę na podwójne standardy i bezkarność bab, dzięki.
  • Odpowiedz