Aktywne Wpisy

MonazoPL +70
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji, ruszyła R E K O R D O W A promocja! Za założenie darmowego konta Revolut dostaniesz
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji, ruszyła R E K O R D O W A promocja! Za założenie darmowego konta Revolut dostaniesz
źródło: 175 zł Revolut Monazo
Pobierz
sprynek +64
Zarobiłem w miniony rok na hossie dość dużo kasy (trafiłem dołek w Kghm i sprzedałem plus śmieciuchy i AI dla funu) i wiecie co? Chętnie cofnąłbym się do czasu jak nic nie wiedziałem o giełdzie i żyłem sobie beztrosko z kasą na lokatach i EDO bez tego zysku z giełdy.
Inwestowanie ryje psyche - Teraz cały czas rozkminiam analizę wsteczną, że moglem wejść więcej, że czemu nie złoto itd. Dodatkowo wszechobecne FOMO
Inwestowanie ryje psyche - Teraz cały czas rozkminiam analizę wsteczną, że moglem wejść więcej, że czemu nie złoto itd. Dodatkowo wszechobecne FOMO

Często się śmieję z niektórych jej tejków na tagu #szurolewica, ale tutaj wyjątkowo się z nią zgadzam.
Co jak co, ale trzeba przyznać, że w kwestiach tranzycji jest ekspertką.
A ten tejk ładnie zaorał wszystkie radykalne feministki i terfiarstwo.
Radfemstwo i terfiarstwo nienawidzi mężczyzn i osób trans, dla nich jako chłop masz ihnerentnie wrodzone negatywne, zagrażające kobietom cechy, za którw masz być j----y, wyzywany i izolowany niezależnie od tego, czy robisz coś złego, czy nie. Tejk Kuty tłumaczy, dlaczego to idiotyczne podejście, a radfemy i terfy pierd*lą szkodliwe i krzywdzące głupoty.
Głównie osoby trans, ale cis chłopów też.
źródło: 1000018998
PobierzWięcej takich lewackich odklejeń publicznych.
[
źródło: 1000001564
PobierzJak ktoś pieprzy bzdury o patriarchacie to nawet nie ma czego tu słuchać. Baba będzie mieć pretensje do mężczyn że przez tysiące lat rządziło ludźmi i miało prawo głosu 0,001% populacji, a że byli to zazwyczaj mecznyzni to trzeba winę przerzucić na całość mężczyzn.
To samo co feministki pieprzą o tym że mężczyźni to gwałciciele - a to zjawisko na tle całości populacji w Polsce praktycznie nie występuje.
Feminizm