Aktywne Wpisy

Lewusx +40
Siemanko, przyszedł czas na kolejną małą aktualizację.
Waga w ostatnich 2 tygodniach w trendzie wzrostowym, z poziomów 118,5-120kg, obecnie pokazuje częściej 120,5-121,5kg, więc bardzo, ale to bardzo optymistycznie.
Do tej pory nie było podziału na DT/DNT, leciałem po kolei 2 dni niskie - 300B/70T/350WW, a potem dzień wysoki - 300B/70T/550WW.
Od
Waga w ostatnich 2 tygodniach w trendzie wzrostowym, z poziomów 118,5-120kg, obecnie pokazuje częściej 120,5-121,5kg, więc bardzo, ale to bardzo optymistycznie.
Do tej pory nie było podziału na DT/DNT, leciałem po kolei 2 dni niskie - 300B/70T/350WW, a potem dzień wysoki - 300B/70T/550WW.
Od
źródło: 3139247A-48C0-4EA8-97D3-D42852F577C7
Pobierz
Czoso +198
Nie mogę przestać myśleć o tym, ze o #afera #lekarz100k dowiedzieliśmy sie tylko dlatego, bo jakiś losowy twitterowicz wyciągnął publicznie dostępne oświadczenia podatkowe. I tylko dlatego sie to udało. Bo nie trzeba było bylo dostepu i narzędzi.
Władza miała info i to ignorowała. Serio XD
Nie wiem czemu, ale mam wrażenie, że jakby wykopki miały dostęp do danych z jakimi "zniżkami" (ładne słowo na łapówkę) kupowali mieszkania politycy
Władza miała info i to ignorowała. Serio XD
Nie wiem czemu, ale mam wrażenie, że jakby wykopki miały dostęp do danych z jakimi "zniżkami" (ładne słowo na łapówkę) kupowali mieszkania politycy
źródło: image
Pobierz

To mój ostatni wpis poświęcony Sebastianowi, ale nie tylko jemu. Jajcowałem sobie dość długo, ale tak poważnie rzecz ujmując, nie chce mi się już bawić w to wszystko. Bywało fajnie, bywało śmiesznie, wszyscy naprawdę czekaliśmy na te rolki niczym na premierę odcinka ulubionego serialu… Mam to gdzieś co wydarzy się po 8 stycznia, obojętnie czy Seba blefował lub czy też mówił prawdę z tym prawnikiem. Na nadchodzące święta życzę, by Seba się ogarnął, nie zakładał kolejnej marki osobistej, by przejrzał na oczy i by w końcu zrozumiał definitywnie, że MLM nie prowadzi go do sukcesu, a wręcz przeciwnie. MLM jest sekciarstwem dojącym człowieka z godności, czasu i pieniędzy. W etacie nie ma nic złego i nigdy nie było – nawet USA w swoim prawie pracy nie posiada czegoś takiego jak Zakładowy Fundusz Świadczeń Socjalnych. Nie wiem, czy istnieje to w innych państwach, ale na naszym polskim podwórku to jest jednak coś całkiem fajnego dla normalnych ludzi, których MLMowcy pogardliwie nazywają „niewolnikami etatu” bez względu na wykonywaną profesję.
Cokolwiek się wydarzy w przyszłym roku, życzę Wam bandzwoły udanych świąt i sukcesów. Oby 2026 upływał pod znakiem obfitości i dostatku jaki wypracujecie swoimi siłami, a nadchodzące święta zbliżyły Was do bliskich, od których czasem jednak potrafimy się oddalić – nie tylko przez wzgląd na pracę, ale też poprzez szereg naszych innych codziennych rutynowych czynności. Odstawcie na święta gry, seriale, filmy czy tam to, co Was na co dzień pochłaniało. Porozmawiajcie szczerze z rodziną lub z kimś, kogo pomijaliście zwykle. I nie dajcie się usidlić na jakieś niepotwierdzone cuda, choć akurat tego jednego jestem pewien, że się nie dacie. Tego Wam życzę, a także poniekąd sobie też. Jestem na tyle stary, by słuchać opowieści moich znajomych, że istnieje coś takiego jak „pościel lecznicza” i brać to na dystans albo słuchać w pracy, jak koleżanka wydaje hajs na kolejne prelekcje naturopatii i przy tym się nie zaśmiać. Powodzenia! Trzymajcie się dzielnie! Pozdrawiam Was, @Drill90.
#frajerzyzmlm #sebcel #codziennycontrawisesong #ostatecznycontrawisesong #refleksje #starypryk #boomer
@Drill90: Dziękujemy! Wesołych Świąt również dla Ciebie i Twojej jak najbardziej rodzinki... to jest pierwsza rzecz.