Wpis z mikrobloga

@dumbass223 fajne są te filmiki, ciekawe ilu podjaralo się na samo wyobrażenie sobie na swoim koncie stawek żołdu i z wielką chęcią chciało z własnej woli zwalczać ukraińskich nazistów i utrzeć nosa zgnitemu zachodowi, wprowadzając jednocześnie ruski mir xD
  • Odpowiedz
@dumbass223: @kris006 na froncie są i iprzymuszeni i tacy co z własnej woli tam pojechali
Straszne są te nagrania gdzie gość leży/stoi zrezygnowany, żeby zginąć w imię fjutina mam nadzieje, ze jak najmniej ginie tych przymusowych
  • Odpowiedz
@Sweet-Jesus: jakich posranych czasów dożyliśmy, że niemal w czasie rzeczywistym można obserwować wojnę i oglądać jak drony rozdupcają wrogów.

A r0sja po prostu mogła siedzieć na dupie.
  • Odpowiedz
Ciekawi mnie jaka jest siła rażenia takiego ładunku na małym dronie. Bo widziałem różne filmy i czasem rozwalają pojazd w drobny mak, a czasem walą w gościa a on się podnosi, otrzepuje i ucieka dalej...
  • Odpowiedz
@Sweet-Jesus: j---ć rusków dronami ale zastanawiam się czy akcja z 1:00 nie podpada pod jakiś paragraf, ork widać że nie uzbrojony zapewne ranny idzie środkiem drogi, takie pytanko do specjalistów?
  • Odpowiedz