Wpis z mikrobloga

Aż takie pustki są w galerii bemowo (Carrefour, parking, kino) że mają zamiar to wszystko wyburzać i tworzyć osiedle pod nazwą Bemowo 2.0?
#bemowo
#warszawa
#wola
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@haabero: @villager @Solsith Kurde, szkoda. Z sentymentu będę tam musiał podjechać w najbliżych latach będąc w Warszawie, bo bywałem tam praktycznie co niedzielę między 1999-2009 rokiem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@z1x2c3: ja tam jeździłem jak odwiedziałem babcię, pamiętasz może taki płatny placyk zabaw obok tych pawilonów z kręcącą sie piłką i placu manewrowego? Dla mnie to wtedy był inny świat!
  • Odpowiedz
ja tam jeździłem jak odwiedziałem babcię, pamiętasz może taki płatny placyk zabaw obok tych pawilonów z kręcącą sie piłką i placu manewrowego? Dla mnie to wtedy był inny świat!

@haabero: jesli mnie pamiec nie myli te pawilony tez robily wrazenie, bo PIETROWE i zadaszone, jak w jakims USA czy cos, i co wiecej obok LOTNISKO!
  • Odpowiedz
  • 0
@haabero: Ano, stare czasy. Ale te foty to i tak już grubo po latach świetności tego miejsca. Też coś kojarzę że jak byłem tam pare razy z klasą (lata 2001-2003) to chyba było płatne.
  • Odpowiedz
nie, deweloper chce zarobić

@haabero: No ja bym nie powiedzial ze chodzi tylko i wylacznie o to. Chodze tam kilka razy w tygodniu i carrefour jako sklep mocno podupadl a o kinie spin city to juz nawet nie wspominajac bo tam ruch jest wrecz zalosnie niski. Jeszcze pare lat temu chcialo im sie chociaz wywieszac reklamy na scianach kina jakie filmy sa aktualnie grane. Teraz nawet tego im sie nie
  • Odpowiedz
@z1x2c3: jedyne, co mnie dziwi, to że całe to miejsce utrzymało się tak długo. Wygląda jak żywcem przeniesione z początku lat 2000 i jakby od tamtych czasów nic się nie zmieniło. Marna oferta, średnia lokalizacja, ogromna konkurencja. Porównaj to sobie np. z Galerią Młociny, Arkadią czy Wola Parkiem. Inny świat, inna liga. Skończyło się na tym, że chodzą tam głównie mieszkańcy okolicy, a do kina to chyba już w ogóle
  • Odpowiedz