Aktywne Wpisy

lord-nihilus +60
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Jakie marki perfum uważacie za przereklamowane, a które za niedocenione?
Ja nigdy nie zrozumiem fenomenu marki Xerjoff. Żadna z ich kompozycji mnie nie zaskoczyła i nie znalazłem w nich nic szczególnie odkrywczego. Do tego kompletnie nie podobają mi się flakony. Jedynym zapachem, który faktycznie przypadł mi do gustu, jest Erba Pura - ale tylko zimą i na kobiecie, wtedy potrafi pachnieć naprawdę świetnie, no ale nie za tą cenę.
Z kolei Lalique
Ja nigdy nie zrozumiem fenomenu marki Xerjoff. Żadna z ich kompozycji mnie nie zaskoczyła i nie znalazłem w nich nic szczególnie odkrywczego. Do tego kompletnie nie podobają mi się flakony. Jedynym zapachem, który faktycznie przypadł mi do gustu, jest Erba Pura - ale tylko zimą i na kobiecie, wtedy potrafi pachnieć naprawdę świetnie, no ale nie za tą cenę.
Z kolei Lalique

Tymczasem dinozaury pojawiły się na ziemi ok 230 mln lat temu i żyły do ok 66 mln lat temu. Ludzie pojawili się natomiast ok 0,3 mln lat temu. To są absurdalne odległości czasowe. Cała historia cywilizacji człowieka to jakiś nic nie znaczący pyłek na osi czasu istnienia ziemi, a patrząc na panowanie dinozaurów nie jest o wiele lepiej. #dinozaury #ciekawostki
źródło: dinozaury
Pobierz@niebotyk99: wielkie wymienianie było spowodowane najprawdopodobniej uderzeniem metorytu i jego następstwami - uderzenie
źródło: 1000009669
Pobierz@glxmsc: To jakieś niewyobrażalne, aż mi mózg rozsadziło, choć coś już tam kiedyś wiedziałem.
Żyją sobie do dzisiaj. My jesteśmy tutaj tylko chwilowymi gośćmi przy tym. To abstrakcyjnie długie rody i drzewa genealogiczne, po prostu coś niesamowitego.
źródło: zolw-ladowy
Pobierzhttps://www.youtube.com/watch?v=KNwMiydCYA4&t=33s&pp=ygUKa3Vyemdlc2FndA%3D%3D
Komentarz usunięty przez autora
@torian15: jeżeli przez ludzi rozumiesz rodzaj Homo to pierwsze Homo habilis (człowiek zręczny) pojawiły się jakieś 2,5-3 mln lat temu, a człowiek jako homo sapiens faktycznie ma jakieś 200-300 tys lat