Wpis z mikrobloga

Kierowca BMW się oburzył na kierowcę seata bo nie mógł wyprzedzić na skrzyżowaniu. Akcja była taka że z podporządkowanej cofał tir z naczepa i blokował jeden prawy pas. Gość zostawił seata na awaryjnych tak jak na wideo. Zjeb z BMW stał może 30-40sek ale nie wytrzymał i musiał znaleźć kierowcę seata. Jak się skończyło to widać na nagraniu. Rozumiem że Dareczek źle zaparkował (prawdopodobnie pilotował kierowcę TIRa żeby mógł wyjechać) no ale ludzie ten z BMW to chyba CWLony musiał by być w młodości skoro nie potrafi powstrzymać nerwów w takiej sytuacji. Czy to już podchodzi pod napaść? NR. Rej. LKR 71030. Wracając do auta rzucił hasłem "bo on ma ku**a seata!!!"
#lublin #bandytazkamerka #samochody #polskiedrogi #agresjadrogowa
Niemaco122 - Kierowca BMW się oburzył na kierowcę seata bo nie mógł wyprzedzić na skr...
  • 137
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Niemaco122: Oglądając takie filmy zawsze mnie zastanawia jak dorośli ludzie potrafią być tak sfrustrowani / dziecinni co by uznać przepychanki i szarpanki z obcym typem za dobry pomysł.
  • Odpowiedz
  • 4
@tomszczyk nie usprawiedliwiam tym bardziej napisałem że c-----o staną xd dodaje informacje po to aby uświadomić błachy powód zdenerwowania kierowcy BMW. Rozumiem jakby Darekczek zaparkował seata zostawił na awaryjnych i poszedł w p---u do sklepu na zakupy. Ale gość był tam cały czas więc wystarczyło upomnieć o przeparkowanie
  • Odpowiedz
c-----o staną xd

@Niemaco122: stanął...

wystarczyło upomnieć o przeparkowanie

@Niemaco122: problem w tym durnym narodzie jest taki, ze ludzie nie maja wlasnego rozumu, by widziec, ze takie zaparkowanie moze utrudniac ruch. jestem na to mega ciety, bo dziennie pod przedszkolem spotykam takich glabow. staja w okolicach pasow, co jest mega niebezpieczne - mimo, ze po drugiej stronie ulicy jest parking, staja tak na parkingu, ze wejda 3 auta,
  • Odpowiedz
@Bobel2: Wiesz co to jest czysta ludzka przysługa? Pomoc innemu? Ja nie wiem czy w dzisiejszych czasach trzeba mieć odgórnie przydzieloną funkcję żeby komuś pomóc? Jak Cię jakaś kobieta poprosi żebyś jej zaparkował auto tyłem bo nie potrafi to odmówisz bo nie zapisałeś się do Wolontariatu?
  • Odpowiedz