Wpis z mikrobloga

Czy ktoś też ma problem z dodawaniem zdjęć na mirko po aktualizacji? Wg wykopu wszystkie zdjęcia, które chce wrzucić mają mniej niż 20px na 20px

• 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Serzka: proszę przybliżyć zdjęcie i policzyć dla pewności, czasem można się zdziwić. Gdyby były większe, wyświetlały by się w większej rozdzielczości i można byłoby je wrzucić na wykop. Zostaw plusa jeśli pomogłem.
  • Odpowiedz
@Serzka: przykładowo - poniższy symbol radioaktywności jest w wymiarze 40x40 pikseli. Można je dość prosto policzyć. Wrzucenie tego zdjęcia nie sprawiło mi najmniejszego trudu. Jeśli jednak chciałbym wrzucić symbol radioaktywności w rozdzielczości mniejszej niż 20x20 pikseli (czyli dokładnie o połowę i jeden piksel mniejszej), wówczas spotkałbym się z odmową ze strony serwerów portalu wykop.pl - i właśnie ten przypadek wydaje się być tożsamy z twoim. Zostaw plusa jeśli pomogłem.
MackaCthulhu - @Serzka: przykładowo - poniższy symbol radioaktywności jest w wymiarze...

źródło: 1000058353

Pobierz
  • Odpowiedz
@Serzka: to co piszesz od 2-3 lat jest problemem przy korzystaniu przez przegladarke mobilna.
Appk to przeglądarka, a nie zadna osobna aplikacja.
Klikaj do skutku czasem za 10x zaskoczy.
  • Odpowiedz