Tak to wygląda jak się napisze list jak człowiek który jeszcze nie porzucił sztuki pisma i po drugiej stronie jest ktoś podobny @goodlife1
- szalik repry o wiecznym, bazarowym wzorze widocznym na każdej transmisji w ciągu ostatnich 180 lat - top! - wędrująca ziemia autora trylogii trzech ciał - totalnie trafiona pozycja, niby człowiek miał na liście i się łudził ( ͡°͜ʖ͡°) ale potrzebował impulsu i sam się pojawił, - Limes Inferior Zajdla, legendy polskiego SF. Dla początkującego, który gatunek traktuje z szacunkiem świeżaka i poznał go przez Dukaja jak znalazł, oby to był wstęp do przeczytania jego antologii, - gierka karciana aby nie być towarzyskim zerem xD - wygląda ekstra, biorę jutro na “wigilijke” z przyjaciółmi, na pierwszy rzut oka wygląda jak ten słynny Rummikub tylko w formie karcianej, może mój exp się przyda, - michałki - motyw memowy, wiadomix, ale naprawdę je lubię obok Dumli i Grześków, bdb strzał, - i na koniec specjalnie dałem nr stopy żeby dostać odjechane skarpetki z nadzieją, że nie będą kolejnymi dziesiątymi "świątecznymi" - i tu strzał w dziesiątkę, bo myślałem, że ten "Burger" w płaskim kartonie to burger do rozpuszczenia w formie pitnej XD.
Ze wszystkiego szczerze się cieszę. List zostawiam na jutro, bo nie jest krótki i chcę go przeczytać na spokojnie.
- szalik repry o wiecznym, bazarowym wzorze widocznym na każdej transmisji w ciągu ostatnich 180 lat - top!
- wędrująca ziemia autora trylogii trzech ciał - totalnie trafiona pozycja, niby człowiek miał na liście i się łudził ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale potrzebował impulsu i sam się pojawił,
- Limes Inferior Zajdla, legendy polskiego SF. Dla początkującego, który gatunek traktuje z szacunkiem świeżaka i poznał go przez Dukaja jak znalazł, oby to był wstęp do przeczytania jego antologii,
- gierka karciana aby nie być towarzyskim zerem xD - wygląda ekstra, biorę jutro na “wigilijke” z przyjaciółmi, na pierwszy rzut oka wygląda jak ten słynny Rummikub tylko w formie karcianej, może mój exp się przyda,
- michałki - motyw memowy, wiadomix, ale naprawdę je lubię obok Dumli i Grześków, bdb strzał,
- i na koniec specjalnie dałem nr stopy żeby dostać odjechane skarpetki z nadzieją, że nie będą kolejnymi dziesiątymi "świątecznymi" - i tu strzał w dziesiątkę, bo myślałem, że ten "Burger" w płaskim kartonie to burger do rozpuszczenia w formie pitnej XD.
Ze wszystkiego szczerze się cieszę. List zostawiam na jutro, bo nie jest krótki i chcę go przeczytać na spokojnie.
“That’s all folks!”
#wykopaka #pokazpake
źródło: zdjecie_paka
Pobierzźródło: IMG_2402
Pobierz( ͡° ͜ʖ ͡°). To do jutra
Szkoda że tak mało książkę napisał
Limes moim zdaniem najlepsza książka z jego twórczości, planeta KSI również