Wpis z mikrobloga

Miałem chłopy parę razy paraliż senny i zwykle koło 3 w nocy. Masakra byłem jakby wpół świadomy chciałem sie ruszyć bo cos skakało po łóżku i biegalo wokół mnie a ja nie moglem się ruszyć eh... Straszne to było potem sie wybudziłem. A też czasami słyszałem jak schody skrzypiały jakby coś szło po nich... I też snilo mi sie, że nie mogłem złapać oddechu tak jakby coś mnie dusiło eh... Co to może być ?
Mieliście tak ?

#przegryw
Pixelowy_Podroznik - Miałem chłopy parę razy paraliż senny i zwykle koło 3 w nocy. Ma...

źródło: images

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pixelowy_Podroznik: mam dosyć często xd Tylko u mnie to są takie serie, że wstaje z łóżka i zaraz znowu się pojawiam w nim. Często są też jakieś krzyki, szatany, jakieś demony co mówią że zdechnę zaraz a na sam koniec pełną świadomość, otwarte oczy i ciało, którym nie mogę ruszać. Imo przywykłem bo trzeba to przeczekać i nie panikować. Prędzej czy później przejdzie. Gdy do szkoły chodziłem jak się spało
  • Odpowiedz
@Pixelowy_Podroznik: wiesz co to strach? Ja pierwszy paraliż senny miałem po przesłuchaniu egzorcyzmów Analisse Michele czy jakoś tak xD I miałem serię paraliżów, w jednym słyszałem demoniczny śmiech, a najlepsze było jak próbowałem zasypiać to czułem, że paraliż senny powraca i nie mogłem spać XD raz jak zasnąłem to rzeczywiście miałem drugi raz paraliż senny. Potem gdzieś przeczytałem, że trzeba próbować ruszać palcami u nogi i chyba miałem paraliże senne,
  • Odpowiedz