Wpis z mikrobloga

@malinowydzem: Nie wiem, ale pewnie każda z nich da podobne efekty zdrowotne. 30k buchów na jednej grzałce to gwarantowany chlorowodór w płucach xD Bo właśnie w to zmienia się sukraloza, której używa się jako słodzika w tych badziewiach. Ewentualnie od razu łyknij se kwas solny.

Kup sobie normalnego e-papierosa jak już musisz palić, serio. Wyjdzie też taniej przy okazji.
  • Odpowiedz
@Drom: w tym problem, że nie wyjdzie to taniej, łbie który zatrzymał się w 2015 i obojętnie, i tak po pół godziny każdy smak się nudzi i jarasz tylko żeby się najarać
  • Odpowiedz
@urfavkillv: Wyjdzie, wyjdzie. Do tego smaczniej jeśli masz pojęcie co i jak. Palę od tylu lat, że doskonale o tym wiem.

Smacznego chlorowodoru życzę.

No chyba, że taka jednorazówka kosztuje 5zł, to może i wyjdzie taniej.
  • Odpowiedz
@Drom: sam aromat a&l kosztuje więcej niż ta jednorazówa i jest 10 razy gorszy niż najgorsza jednorazówa więc zamknij już tam dziure melepeto i łap chmure z epeta na pape bo jedyne na czym się znasz to na waleniu konia i wołaniu starej żeby ci zrobiła bułke ze szczypiorkiem po wszystkim
  • Odpowiedz
@urfavkillv: Nawet nie wiem co to za aromat, śmieci nie kupuję. Zamykam temat, amator zabrał się do roboty. Pozdrawiam serdecznie dziubasku.
  • Odpowiedz
@Drom: XDD oficjalnie najlepsze aromaty od dekady, a wielki znawca z wykopu ich nie zna, nowe, nie znałem, a teraz ciągnij bakusia czekoladowego bo król jest zajęty
  • Odpowiedz
@urfavkillv: Zwykłe śmieci, a nie najlepsze aromaty od dekady. Jak bierzesz wiedzę z TikToka to powodzenia.

Pal sobie chlorowodór z Chin, znawco xD
  • Odpowiedz
@Drom: o k---a, mialem ci po rajtach pojechac ze chlorowodór jest produktem rozkładu podczas spalania sukralozy a wapo nie dochodzi nawet blisko do tych temperatur, ale masz racje. Jednak sukraloza rozklada sie na HCl przy temp grzalek jednorazowek nawet, JEDNAK, zakladajac ze uzywają 0.5% słodzika i caly to sukraloza, to mamy +-1-1.5mg HCl na 1ml liquidu, plus z połowa HCl rozpuszcza się w ślinie zanim dotrze do płuc, także przy
GothBoyy666 - @Drom: o k---a, mialem ci po rajtach pojechac ze chlorowodór jest produ...

źródło: obraz_2026-01-19_005354535

Pobierz
  • Odpowiedz