Wpis z mikrobloga

Czy ktoś powie co tu się odjaniepawliło? Sam jestem eurosceptykiem, ale żeby uważać, że państwo satelickie, gdzie była dyktatura, państwo, poza może erą Gierka była państwem policyjnym biedy, nie ukrywajmy też biorąc pod uwagę co mówią starzy boomerzy, ciemnogrodu, blokowano rozwój przemysłu miękkiego w życiu codziennym, jakie walkmany, komputery lewakó! Wolność na wsi zabitej dechami!
I to nazywano większą wolnością? Nic dziwnego, że w połowie liceum przestałem być korwinistą. Dzisiaj walczy sie z lewakami, broniąc dobrego imienia krajów, które celebrują komunistyczną przeszłość np płacz korwina o partię komunistyczną w Mołdawii całkiem niedawno. Gwóźdź w mózgu przebił się z potylicy do czoła.

#korwin #bekazprawakow
Jarkendarion - Czy ktoś powie co tu się odjaniepawliło? Sam jestem eurosceptykiem, al...

źródło: ac21a8b594706643baa05026dfbf9ac07aba321d7281b508157a25a4b0863f26

Pobierz
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Jarkendarion: bo Korwin to jest taki ułom że jakby Putin nas najechał, wymordował 20% społeczeństwa, rozwalił pół kraju i wprowadził obowiązkowy rosyjski ale zlikwidował przepisy o zapinaniu pasów to by Korwin powiedział że mamy więcej wolności
  • Odpowiedz