Aktywne Wpisy
skeeto666 +34

fervi +511
CDA Premium na 90 dni czeka na Was ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Polska to bardzo fajny kraj i często zapominamy o tym. UE to zbiór często fajnych krajów - może nie tak jak Polska, ale nie można mieć wszystkiego ( ͡° ͜ʖ ͡°) Niestety od jakiegoś czasu słychać ględzenie, że Polska to syf, kiła i mogiła, Europa też i trzeba rozwalić to wszystko i liczyć, że może jakoś to będzie.
A ja
Polska to bardzo fajny kraj i często zapominamy o tym. UE to zbiór często fajnych krajów - może nie tak jak Polska, ale nie można mieć wszystkiego ( ͡° ͜ʖ ͡°) Niestety od jakiegoś czasu słychać ględzenie, że Polska to syf, kiła i mogiła, Europa też i trzeba rozwalić to wszystko i liczyć, że może jakoś to będzie.
A ja
źródło: obraz
Pobierz

źródło: DUPA
PobierzAle to jest wynik łączny ile cię osób ma na czarnej liście czy to jest wynik ile cie osób umieściło w tym roku bo jeśli jest to łączny wynik to chyba nikt mnie nie dodał a nawet chyba usunęli bo miałem więcej w tamtym roku chyba że w tym roku też tyle dodało
źródło: 1000001900
PobierzNo właśnie o to chodzi że też wychodzi na to że musieliby mnie usuwać z czarnych list bo w tym roku jest mniej niż w tamtym ale właśnie bardzo podobnie A z drugiej strony skąd by wykop wiedział kto kiedy kogo dodał na czarną listę, nie wiem
Data dodania do czarnej listy chyba nie jest rejestrowana bo po co miałaby ale ja tego czegoś nie wiem szczegółowo i musiałby się ktoś z wykopu wypowiedzieć bo póki co dalej tego nie wiadomo poza bezpodstawnymi przypuszczeniami
@aa-aa: Informacja o czarnych listach dotyczy tylko tego roku (2025), nie całej historii konta :)