Wpis z mikrobloga

• 0
@wilk-na-mikrofonie:
Ale to jest wynik łączny ile cię osób ma na czarnej liście czy to jest wynik ile cie osób umieściło w tym roku bo jeśli jest to łączny wynik to chyba nikt mnie nie dodał a nawet chyba usunęli bo miałem więcej w tamtym roku chyba że w tym roku też tyle dodało
aa-aa - @wilk-na-mikrofonie: 
Ale to jest wynik łączny ile cię osób ma na czarnej liś...

źródło: 1000001900

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 1
@rolnik_wykopowy:
No właśnie o to chodzi że też wychodzi na to że musieliby mnie usuwać z czarnych list bo w tym roku jest mniej niż w tamtym ale właśnie bardzo podobnie A z drugiej strony skąd by wykop wiedział kto kiedy kogo dodał na czarną listę, nie wiem
  • Odpowiedz
  • 0
@sebusik:
Data dodania do czarnej listy chyba nie jest rejestrowana bo po co miałaby ale ja tego czegoś nie wiem szczegółowo i musiałby się ktoś z wykopu wypowiedzieć bo póki co dalej tego nie wiadomo poza bezpodstawnymi przypuszczeniami
  • Odpowiedz
  • 0
Czy np. @a__s mogłaby rozwiać wątpliwości czy ta informacja co do ilości osób które mnie dodały do czarnej listy dotyczy ostatniego roku czy jest to liczba osób które w ogóle mają mnie na czarnej liście?
  • Odpowiedz
mogłaby rozwiać wątpliwości

@aa-aa: Informacja o czarnych listach dotyczy tylko tego roku (2025), nie całej historii konta :)
  • Odpowiedz