@KittenTrouble: ostatnio korzystałem z usług Orlen paczki i tragedia. Paczki w paczkomacie nie było. Wkurzony poszedlem na stację, przy której był Paczkomat i się okazało, że " jak Paczkomat jest przepełniony, to kurier u nas zostawia" powiedziała ekspedientka. Żadnego komunikatu ze strony kuriera nie dostałem. InPost poinformuje mnie grzecznie, gdzie przekierował paczkę i jeszcze przeprosi. A tu paczka jest na stacji benzynowej, ale musisz się domyślić w sumie bo po
@vieniasn: u mnie w okolicy właśnie wszystkie te paczkomaty DPD, DHL, Orlen, allegro fajnie działają, a paczkomaty InPost średnio. Ale korzystam z InPost najczęściej
@pomidorowymichal1: Przecież GLS jedynie korzysta z ich paczkomatów na zasadzie współdzielenia a nie obsługuje logistykę Orlen Paczki. @zerthimon: wysyłam Orlen sraczką już chyba od 3 lat i szczerze powiedziawszy z mojej perspektywy jest to najbardziej bezproblemowa forma dostawy a idzie na to całkiem sporo przesyłek xd
@zerthimon: DHL jest jeszcze gorszy. Wyjebuje paczkę w dowolnym miejscu osiedla. W jeden dzień musiałem obejść pół osiedla, bo jedna paczka w żabce, inna w automacie, inna w trzeciej żabce
mam już dość p---------a tego orangutana, odechciewa mi się dawać info na tagach, czuje pierwotne obrzydzenie do tego chama jestem prawusem ale k---a skręca mnie na myśl że ktokolwiek z prawicy tą abominacje popiera
@zerthimon: wysyłam Orlen sraczką już chyba od 3 lat i szczerze powiedziawszy z mojej perspektywy jest to najbardziej bezproblemowa forma dostawy a idzie na to całkiem sporo przesyłek xd