Aktywne Wpisy
Deklitoryzator +163
źródło: 1000025895
Pobierz
NadwornyPanicz +17
Brzozka to geniusz. Prawdziwy geniusz marketingu. W zbiorowej świadomości polskiego spoleczeństwa Inpost był polską firmą. Ludzie zamawiali przez Inpost ze względu na jego polskość. Cieszyli się, gdy Inpost wchodził na "zagraniczne" rynki. Ludzie w komentarzach cieszyli japę, bo hehe polska ekspansja.
#gielda #biznes #polska #inpost #pieniadze #marketing
#gielda #biznes #polska #inpost #pieniadze #marketing
źródło: image
Pobierz

A propos wiadomości. Powiem Wam, że zasługują one na osobny wpis i streszczenie. Złapaliśmy razem niesamowity flow i choć nie było ich ostatecznie wiele, każda była zaskakująca i wywoływała wielki uśmiech na twarzy. Dość Wam wiedzieć koledzy i koleżanki, że kolega @Grzegiii (bo to on we własnej osobie był moim niezbyt świętym Mikołajem) pisał do mnie z i do różnych miejsc i okresów w historii istniejącego i nieistniejącego świata, dzielnie współbudując ze mną narrację która zaczęła się moim opisem w barokowym Krakowie, przeszła przez cyberpunkową przyszłość, zahaczyła o iście Prachettowską wizję warsztatu świętego Mikołaja, aby zakończyć się w… starożytnym Rzymie.
Przyznacie że po tak budowanym nastroju spodziewałem się wielkiego zakończenia i rzeczywiście przyszło ono w postaci paczki, która wyglądała jak na zdjęciu. Jeśli to nie jest genialna narracja na totalnym spontanie to ja nie wiem co nią jest.
A w środku? Czego tam nie było! Przede wszystkim długi, siedmiostronicowy list, przeuroczy i bardzo osobisty. @Grzegiii Strasznie Ci za niego dziękuję i jeśli zechcesz, z miłą chęcią odpisze. A prezenty? Toż to prawdziwa wykopakoinflacja. W życiu nie spodziewałem się tylu nawiązań i smaczków. Mamy więc książki – Prachetta właśnie (super! Tego jeszcze nie czytałem!), oraz „Wojnę domową” Cezara. To, razem z paczką Prymatu Rozkmin Rzymskich pozwoli mi trochę więcej myśleć o tym pięknym imperium. A gdy już się namyślę – będę mógł przenieść się tam zupełnie realnie za pomocą planszówki „Cezar”, w której to właśnie walczymy po stronie Pompejusza lub Juliusza Cezara, oraz… wielkiego zapasu draży Rzymian. No przyznajcie sami – czy to nie genialne?
Poza tym w paczce była jeszcze druga gra z kolekcji mojego Mikołaja – zamki Toskanii, mnóstwo fit-białkowych słodyczy, gumy do ćwiczeń, kosmetyki do klamek #bron mata w #gory do niełapania wilka na kamieniu, buff, skarpetki (trzy pary – hokejowe, książkowe i górskie), zestaw narzędzi dla introligatora. I akcent gdański – podkładka pod kubek która właśnie ląduje na biurku. Wszystko jest super, wszystko trafia w punkt i wszystko się przyda i będzie użyte, grane i czytane niezawodnie. Dziękuję, dziękuję, po trzykroć dziękuję Mikołaju!
Drogi Mireczku! Tobie i Twojej dziewczynie również życzę zdrowych, spokojnych i błogosławionych Świąt, oraz wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku! Może to właśnie będzie rok na wielkie decyzje?
#wykopaka
źródło: 1000015686
Pobierzźródło: 1000015684
Pobierzźródło: 1000015679
Pobierz*moj ulubiony cytat z Asterixa
źródło: 1000015685
PobierzAjajaj za rok trzeba będzie kminić co innego można wysłać sportowym świrom, żeby nie skończyła wykopaka jako wymiana gum treningowych xDDD
@Rad-X: mój Boże co to się podziało z tym nieszczęsnym światem?
Masz w ręku siedem stron własnoręcznie napisanych przez kogoś specjalnie dla Ciebie, a Twoja pierwsza myśl to wrzucić w AI żeby nie tracić czasu?
źródło: image
Pobierz