Aktywne Wpisy
nowszyja +486
Za zabicie dwóch kobiet 1,5 roku (będzie przez to mógł zamienić to na dozór elektroniczny), za zabicie strusia 4 lata xD I żeby nie było, nie bronie tego zwyrola od strusia, ale kara dla adwokata od "trumny na kółkach", to naplucie na twarz rodzinom ofiar. A poniżej jak sędzią bronił (!!!) oskarżonego:
#polska #prawo #samochody #polskiedrogi
#polska #prawo #samochody #polskiedrogi
źródło: HCqBR27XMAAeG3o
Pobierz
krolowa_lodu +12
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: Screenshot_8
Pobierz@Kamien_na_kamieniu: zawsze kisne z Polaczków którzy wypominają komuś używanie swojego języka w Polsce, gdzie Polacy w Holandii czy uk przez 15 lat nie nauczyli się ani słowa. Masz w PL milion Ukraińców ,czy tego chcesz czy nie i są do nich kierowane reklamy, usługi, a
Powinno byc w jezyku polskim i innym ewentualnie. Moim skromnym zdaniem.
Ale tu bardziej chodzi (chyba) o to, ze Areczki juz nie sa potrzebne w tym wypadku wiec anons kieruje sie do obcokrajowcow.
Co takiego zlego uczynili ci Ukraincy, ze tak ich nienawidzisz?
@Kamien_na_kamieniu: łamaniem prawa jest udostępnienie ogłoszenia o prace w języku innym niż polski? Ja pierdziele, a to ja nie wiem co zrobią te firmy robiące ogłoszenie o prace po angielsku w polsce xD
Komentarz usunięty przez moderatora
@Kamien_na_kamieniu: JĘZYK URZĘDOWY TO POLSKI DLATEGO ZAKAZ POWTARZAM ZAAAAAAKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAZ UZYWANIA INNYCH JEZYKOW!!!!!!!!!!! SZUKAM KOGOS DO PRACY Z UKRAINCAMI???? PO POLSKUUUUUUUUUUUUUUUUU JESTES W POLSCEEEE MOW PO POOOOOOOOOLSKUUUUUUUUUUUUUU
@Kamien_na_kamieniu: A czy na zdjęciu masz stronę urzędową?
To po c--j się produkujesz?
@Tokko: osoba pracująca w Polsce powinna w stopniu komunikatywnym znać język polski. Czy takie stanowisko to już rasizm/nacjonalizm? Bo dla mnie ciągle zdrowy rozsądek.
@Harven A ja zawsze kisne z takich omnibusów twojego pokroju, którzy najdalej byli w sąsiednim powiecie, a zdanie mają wyrobione na temat połowy świata.
Powiedział bym że jest to luka prawna, bo o ile angielski większość ludzi zna, to ukraiński raczej tylko Ukraińcy.
@Morf: Ani rasizm ani nacjonalizm tylko zwyczajny debilizm