Aktywne Wpisy

Codon +80
#gielda Dzisiaj oficjalnie pykło mi ponad milion dolarów zysku w całym portfelu (tu pokazuje XTB USD, ale mam jeszcze inne konta i brokerów). Jeszcze nie uzupełniłem Excela ostatnimi zakupami, ale już jest pewne, że jest spory bufor.
Przeżywam ten moment w Varanasi w Indiach, czyli najświętszym miejscu Hindusów i przy największej biedzie, jaką widziałem w całym swoim życiu.
Jeśli jesteście zainteresowani szczegółami, dajcie znać - może Excela nie wyślę, bo nie chcę
Przeżywam ten moment w Varanasi w Indiach, czyli najświętszym miejscu Hindusów i przy największej biedzie, jaką widziałem w całym swoim życiu.
Jeśli jesteście zainteresowani szczegółami, dajcie znać - może Excela nie wyślę, bo nie chcę

Damianowski +64
"Wardęga na pogodzenie się z Wersów nawet się umył" xD
Swoją drogą trochę aż dziwne że cisza trochę na mirko o tej akcji.
Ludzie wpłacą. Influ się tam godzą itp.
A tutaj zawiść typu "szkoda sąsiadów" itp XD
Swoją drogą trochę aż dziwne że cisza trochę na mirko o tej akcji.
Ludzie wpłacą. Influ się tam godzą itp.
A tutaj zawiść typu "szkoda sąsiadów" itp XD

@Elltermare: z korwinizmow się wyrasta, lecz niektórzy niestety zostają wiecznymi dziećmi
@Kolarzino: Na kogo? Poważnie pytam, wyrosłeś z Korwina i zacząłeś głosować na Tuska czy Kaczyńskiego? Może jeszcze kogoś innego?
@Cyngieldup: co za plot twist!
Co z ludźmi robi polityka, typowe wujasy jak na wigilię ich krew zalewa gdy dowiedzą się że ktoś śmiał głosować inaczej niż oni. Wojenki plemienne
@Cyngieldup Będąc dzieckiem masz wrażenie, że większość spraw politycznych i gospodarczych jest prostszych niż się wydaje, dlatego taka bezkompromisowa retoryka populistyczna korwina i wyniosłe hasła trafiają do młodzieży. Wraz z wiekiem dociera do tych dzieci ogrom problemów związanych z pracą,
I co ci ten Zandberg fajnego powiedział? Że zrobimy sobie krainę mlekiem i miodem płynącą jak zrobimy dofinansowania z budżetu, wystarczy tylko pozrywać pieniądze rosnące na drzewach? I generalnie beczunia z boomerów bo nie rozumiejo problemów młodych? 10 lat pierdzi w stołek w Sejmie. Taki sam populistyczny Korwin tylko w drugą stronę.
...a mówią że to centraki nie mają żadnych poglądów i
Nie. Pytam jak człowiek człowieka a nie dzieciaka i oczekuję kontrargumentów. Może zajdźcie w refleksje czemu Zandberg nawet się nie stara ściągać do siebie jakichkolwiek elaktoratów i wychodzi na to że liczy tylko na 3% do subwencji od bandy studenciaków, a potem jest płacz, że jakiś radykalny plankton pnie się w górę w sondażach. To nie Braun jest silny, to większość polskiej sceny politycznej