Aktywne Wpisy

Wygryw_z_wyboru +58
Po ponad 3 latach oczekiwania dostałem w końcu telefon z Kruka. Zdziwiłem się bo chodziło o model który zamówiłem niedawno (kwiecień 2025), Oyster Perpetual 36. Podobno to była druga sztuka w tym rozmiarze którą otrzymał salon przez te 11 miesięcy. W rozmiarze 41 nie dostali do tej pory ani jednego.
Czekam jeszcze na DJ 36 (listopad 2023) i GMT GRNR (kwiecień 2024).
Myślałem już że trafiłem do nich na czarna listę bo 3 lata
Czekam jeszcze na DJ 36 (listopad 2023) i GMT GRNR (kwiecień 2024).
Myślałem już że trafiłem do nich na czarna listę bo 3 lata
źródło: 1000202769
Pobierz
pyra1990 +6
#wykopefekt
Jak pozbyć się samochodu ze swojego miejsca parkingowego ?? Żaden sąsiad się nie przyznaje, a kartki za wycieraczką nic nie dają. Rence opadują...Macie Mirki możliwość ustalenia danych właściciela??
Jak pozbyć się samochodu ze swojego miejsca parkingowego ?? Żaden sąsiad się nie przyznaje, a kartki za wycieraczką nic nie dają. Rence opadują...Macie Mirki możliwość ustalenia danych właściciela??
źródło: 1000022005
Pobierz

@polot: Wlasnie zaliczyles wycieczke po landlordzich nierobach, ktorzy w gospodarce opartej o prace nigdy by tych mieszkan nie otrzymali.
I dla takich nierobow jest wlasnie Podatek Katastralny, Podatek od Pustostanow
Mówię,że jak nikt nic nie wie i nie ma o niczym pojęcia to nie jestem zainteresowany mieszkaniem
Swoją drogą jak pierwszy raz szukałem mieszkania i interesowałem się rynkiem wtórnym (bo nie miałem ochoty na wykańczanie stanu deweloperskiego), to się z tego szybko wyleczyłem właśnie
Mieszkanie nr 8.Dzisiaj byłem.Ta d--a wołowa to własciciel,który daje się dymać pośredniczce bo...sam pokazywał mieszkanie w jej obecności :-).To ona powinna jeździć i pokazywać bo bierze za to hajs,a on leżeć brzuchem do góry.Tymczasem to on odbiera telefony i pokazuje.Duża kawalerka z dużym przedpokojem,tynk na ścianach nienajgorzej zrobiony.Kuchnia do zrobienia.Mieszkanie stoi puste 2 lata-to plus akurat.Nieskory do negocjacji-z 460 tys może 5 tys opuścić
Mieszkanie nr 7.Otwiera zaspany właściciel po nocnej zmianie.I to mieszkanie jak dotąd najlepsze,nawet nie trzeba specjalnie malować.Popowice,wielka płyta po ociepleniu.Aneks kuchenny w ładnych kafelkach,wszystkie meble i sprzęty zostają.Okna na plac zabaw dla dzieci więc może być słabo,instalacja elektryczna stara.Na scianach gładzie,nawet poprawnie zrobione.Spuścił z ceny 3%.Dziś ma jeszcze dwóch oglądających.Zobaczymy.
Mieszkanie nr 9.Prowizja 2% netto.Wojnów,nowe budownictwo,podwórko za bramą na pilota i kupa miejsca do