Wpis z mikrobloga

@AudreyHorne51: a ja pluję na ciebie bo jesteś złym człowiekiem. DIOZ wspieram finansowo od lat, zapytałem dlaczego na niego plujesz, nie podałeś argumentu czyli robisz to z czystej złośliwości żeby doje*ać komuś kto jest lepszy od ciebie. Leć na Czarno szkodniku bez którego świat byłby lepszy.
  • Odpowiedz
@donatien-de-sade: i żeby nie było, ja też jestem za tym, żeby psy miały wolny wybieg i kojce odpowiednio ocieplone. Ale to, że Konradek też za tym jest i pokazuje swój ryj obrzydliwy pod sejmem aby protestować w sprawie weta nie znaczy, że przestanę nim i tą jego pseudo fundacją gardzić
  • Odpowiedz
@donatien-de-sade:

Twitterowe AI

"Napisz mi o dokładnych kontrowersjach względem fundacji DIOZ i Kondradzie, który ją prowadzi przy każdej omawianej kontrowersji podaj źródła jak np. filmy na youtube np kociegotaty lub innych twórców
  • Odpowiedz
@donatien-de-sade: no i sztywno nie przejmuj się patusem. Pewnie mu Konrad psa zaropiałego zabrał spod meliny i teraz się sadzi na wykopie xD ja też ślę przelew przynajmniej raz w miesiącu na Dioz (celowo z dużej litery)
  • Odpowiedz
Bezprawne odbieranie zwierząt właścicielom (zarzuty o kradzież)DIOZ jest oskarżany o wchodzenie na prywatne posesje bez nakazu sądowego lub zgody właściciela i odbieranie zwierząt pod pretekstem zaniedbań.

@ElMurano: dlatego jak będziesz zdychał na czyjeś/swojej posesji to najpierw udam się do sądu po nakaz by móc wejść a potem wrócę i będę cię ratował XD

Tak jest, Dioz jeździ po Polsce i kradnie pieski XD
  • Odpowiedz