Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Sakon72: tylko jeden się obrucha jak Dario na Tajlandii, a drugi będzie miał zryty beret. Kolego wybierz mądrze, mam nadzieję, że już chłoniesz wiedzę z tagów i nie będziesz tych głupot więcej robić.
  • Odpowiedz
Dobra inwestycja?

@apfi: Dobra inwestycja jeżeli rzeczywiście masz lalkę która jest zajebiście zrobiona. Nie to co jedem mirek tutaj co się chwalił życiem z lalką za 2-3k z alliexpress. Ta wyglądała niewiele lepiej niż dmuchana lalka na sterydach xDD

Pochwal się co kupiłeś i jak realnie to wygląda, bo to mega ciekawy temat. Sam się zastanawiałem kiedyś nad lalką odwzorowaną na postać 2B, na zdjęciach niektóre 'modele' wyglądają mocno zachęcająco.
  • Odpowiedz
@apfi: lala tez nie zrobi wszystkiego co bedziesz chcial. I przede wszystkim sama ci nie bedzie ssać. Wiec nie ma co tego porównywać do prawdziwej. Tego nic nie zastąpi póki co
  • Odpowiedz
@Mroczny_Mag_Mroku: zanim tak sie stanie nas nie bedzie juz na swiecie. To by zrobić funkcje ssania to nie problem ale by sama robót sie poruszał i chcial sam z siebie plus dawał emocje zapach wilgoci itp to juz cięższa sprawa. I wiadomo prędzej czy później sie tak stanie ale raczej nie za naszego życia albo co po niektórzy będą mieli 70 lat ci najmłodsi obecnie którym tutaj siedzą xd
  • Odpowiedz
@apfi: ciekawy jestem xd ja mam od kilku lat różne masturbatory i uwielbiam ruchanie ich. Walenie konia to jest żałosna namiastka orgazmu który można mieć z taką zabawka. Ciekawe jak to by było z lalka, no ale nie wchodzi w grę u mnie bo mieszkam z dziewczyną xd
  • Odpowiedz