Wpis z mikrobloga

@KrolWlosowzNosa: Początek to może być tętno z nadgarstka a potem dopiero z pasa. Zapnij zegarek na rękaw albo wyłącz nadgarstkowy pomiar i będziesz wiedział czy to na pewno tętno z pasa.
A co do nówki sztuki to oczywiście baterie jak leżą na półce to się nie starzeją więc wcale nie musi wymagać nowej baterii.
  • Odpowiedz
@runnerrunner: uwielbiam te posty prosów jak to te naramienne są cudowne i lepsze niż na klatkę xD

Tylko potem wchodzę w strave, na odczyty HR z zawodów lub mocnych treningów gdzie biegali z tym na ramię i jednak okazuje się, że nie pokazuje tak idealnie jak pisali na insta w sponsorowanym poście xD
  • Odpowiedz
No niestety mi nikt nie płaci, miss sobie kupować sam. Miałem wszystkie paski garmina, te lepsze z polara. Mam optyczny czujnik tętna polara i mam ten chiński optyczny. Oba optyczne są porównywalne, z tym że ten chiński 4 razy tańszy i szczerze powiedziawszy biegam z nim już chyba 2,5 roku. Wspominając o pro zawodnikach, nie chodziło mi o posty na Instagramie czy Facebooku. To czego używają widuję osobiście na zawodach lub oglądając
runnerrunner - No niestety mi nikt nie płaci, miss sobie kupować sam. Miałem wszystki...

źródło: 1000016254

Pobierz
  • Odpowiedz