Aktywne Wpisy

kuba_172 +180

leniar 0
mirki jak oceniacie plusy i minusy mieszkania na ostatnim piętrze w bloku? jestem na etapie rozglądania się za mieszkaniem i znalazłem mieszkanie na 10 piętrze. jutro będę dzwonił, żeby się umówić na oględziny. czy jest coś na co powinienem zwrócić szczególną uwagę przy oglądaniu w porównaniu do "zwykłego" mieszkania?
blok z 1975 i niby po termomodernizacji. w opisie jest, że winda jest nowa, więc myślę, że nie będzie się często psuła, ale
blok z 1975 i niby po termomodernizacji. w opisie jest, że winda jest nowa, więc myślę, że nie będzie się często psuła, ale

kim jest ich target? Kim jest ten Kowalski, co ogląda, co czyta i co żre że moze sie mu wydawać, że to dobry pomysł dokonać takiego wyboru biorąc pod uwagę historie polski, zmiany ostatnich 20lat, sytuacje międzynarodowa? W ostatnim sondazu jego partia wyprzedzila juz konfederacje xDD ja rozumiem byc konserwatywnym i glosowac na #konfederacja czy nawet na #pis ale czym zachęca ich Braun?
Nie kumam gdzie on znalazł do ch*ja w wyedukowanym niby narodzie 12% (ʘ‿ʘ)
Ciekawe czy Pan Jaroslaw i Pan Mentzen sa z siebie dumni xDDDD
#polityka #polska
@Sebastix: Czyli ktoś jeszcze chce głosować na te dwie pierwsze? Matko chrystusowo...
@JanuszGruz: 14 lat temu to było :) Bo 10 lat temu rząd PO nałożył takie sankcie na ruskie że nasze sadownictwo miało problemy. A 14 lat temu wszyscy z nimi handlowali, więc latanie samemu z szabelką to debilizm, szczególnie że nasza gospodarka wtedy była mała.
@Sebastix: wg badań, około 40% doroslych polakow nie rozumie czytanego tekstu i nie ogarnia procentow. Im szybciej zrozumiesz, tym lepiej.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Sebastix: seba bez wykształcenia któremu Ukrainiec zabrał prace (tak na prawde to nie - w------i go za chlanie w robocie)
@JanuszGruz: Szkoda, że jak przyszło realne zagrożenie, czyli prawdziwa wojna tuż obok i dywersja ruskich to ta sama prawica co ostrzegała przed putinem teraz jest skłonna paść mu do kolan.
źródło: ea2dc82ce6f4c9f426dfd2f62ea0b8767cf2c2b22772d95267db0a9a56af5b66
Pobierz@Tetsuya: dlatego jest szansa, że do wyborów moda minie przynajmniej u nich.
Komentarz usunięty przez moderatora