Wpis z mikrobloga

17 letnia dziewczyna/kobieta tudzież osoba płci podobno wcześniej dojrzewającej i mądrzejszej wsiadła całkowicie świadomie oraz z własnej nieprzymuszonej woli prawdopodobnie do audi swojego Oskarka dając mu przyzwolenie na jazdę audicą pod której wpływem skasował auto oraz siebie i nią samą przy okazji = to wina kierowcy xDDDD Bo wiadomo jak kobieta to niewinna, po co myśleć za siebie i unikać niebezpieczeństwa ( ͡° ͜ʖ ͡°) #samochody #motoryzacja #polskiedrogi #polska #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow
Cztero0404 - 17 letnia dziewczyna/kobieta tudzież osoba płci podobno wcześniej dojrze...

źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-12-17_094315_wykop.pl

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
pogubiłem się w tej krętej drodze przebytej tylko po to, żeby obwinić ofiarę pirata drogowego xD

@krystekw2: Z całym szacunkiem, ale to nie była absolutnie żadna ŻADNA ofiara pirata drogowego a laska która świadomie wsiadała z kimś do samochodu ze 100% pewnością wiedząc jak on jeździ. Przestańmy w końcu zrzucać jako społeczeństwo w końcu z kogoś winę dla tego, że jest kobietą, jakby takie laski całkowicie świadomie wsiadają do samochodów
  • Odpowiedz
@krystekw2 zobacz screen, odnosi się do komentarza tego gościa. ja też najpierw czytam i zastanawiam się o co chodzi.
Inna sprawa, że można było tam odpisać a nie zakładać nowy temat jeszcze bez wołania tamtej osoby
@Cztero0404
  • Odpowiedz
  • 1
Inna sprawa, że można było tam odpisać a nie zakładać nowy temat jeszcze bez wołania tamtej osoby

@r5678: Nikt żadnego nowego tematu nie zakłada, nie jesteś forum by Przemo w 2007 roku, nie muszę też oznaczać każdego kogo wyśmiewam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
to wina kierowcy xDDDD

@Cztero0404: no ale to prawda xD. Ostatecznie to kierowca odpowiada za zdrowie i życie swoich pasażerów, bo to on podejmuje decyzje. Jeśli kierowca podejmuje decyzje idiotyczne (tak jak tutaj) to widocznie nie dojrzał wystarczająco do prowadzenia pojazdów.
Owszem, laska mogła zrobić wiele, żeby uniknąć tego co się stało. Ale ostatecznie to kierowca odpowiada za bezpieczeństwo swoich pasażerów. Jest to nawet prawnie określone.
  • Odpowiedz
  • 1
no ale to prawda xD. Ostatecznie to kierowca odpowiada za zdrowie i życie swoich pasażerów, bo to on podejmuje decyzje. Jeśli kierowca podejmuje decyzje idiotyczne (tak jak tutaj) to widocznie nie dojrzał wystarczająco do prowadzenia pojazdów.

@996ef650daf32b92bf708bc9376908ea: Ziomek, ale zrozum to ty decydujesz z kim wsiadasz do samochodu. Jak ktoś jest na przykład pijany i prowadzi samochód ty z nim wsiadasz to jest analogicznie twoja wina bo po pierwsze z
  • Odpowiedz
@Cztero0404: nie jest tak samo,
jest ofiarą tego typa,

aby tam jakieś analogie próbować robić to by musiała być pewność, że typ na 100 proc. będzie zapierydalał i kozaczył,
jeżeli masz takie informacje no to coś tam racji masz,
  • Odpowiedz
@Cztero0404: Ty to wiesz, ja to wiem ale tak udajemy, że nie... bo to jest takie januszowe peirdyolenie w sam raz do wigilijnego stołu,

sama sobie winna, sama sobie winna, pocałować go powinna

aż mi się przypomniało, ehh... na wesele bym se poszedł
  • Odpowiedz