Wpis z mikrobloga

@Makavlani: Jak patrzyłem reddiciaki wyją mocno i nadal nie mogą zrozumieć czemu Tomek, Romek i Grzesiek robiący w powiatowej fabryce nie chcą popierać partii promującej feminizm, LGBT+ i inne dziwactwa prosto z warszawskich salonów.
  • Odpowiedz
@Parmenides69: ale ale ale jak to, przeciez za twoje i moje zrobimy zrzutke i panstwo wszystko wybuduje i bedzie super dzialac, zabierzemy bogatym oddamy bogatym i elo rapy, akademiki za zlotowke, super socjalne mieszkania, w koncu pedauy beda mogly adoptowac dzieci i w ogole!!1
  • Odpowiedz
@Parmenides69:

Jak patrzyłem reddiciaki wyją mocno i nadal nie mogą zrozumieć czemu Tomek, Romek i Grzesiek robiący w powiatowej fabryce nie chcą popierać partii promującej feminizm, LGBT+ i inne dziwactwa prosto z warszawskich salonów.

Mnie to bardziej zastanawia czemu Tomek, Romek i Grzesiek popierają zdradzieckie, antypolskie partie, które aktywnie działają ku temu, by cała ta trójka wylądowała w okopie, fantastycznie rosnąca polska gospodarka upadła, kapitalista mógł eksploatować ich jeszcze bardziej,
  • Odpowiedz
@yahoomlody:

razem to przystawka pisu zeby odbierac glosy lewicy

Razem to jedyna lewica w polskim sejmie. Partia Lewica to libki przemalowane na tęczowo dla niepoznaki.

Nawet skandalicznej obniżki składki zdrowotnej tylko dla cieciembiordzów nie umieli zablokować będąc w koalicji, na szczęście Duda zawetował, co było jedną z niewielu dobrych rzeczy, jakie zdołał zrobić przez 10 lat prezydentury.
  • Odpowiedz
@yahoomlody: Tak byku wszystko z czym się nie zgadzasz to przystawka pisu, każdy kto krytykuje liberałów i nie gra na ich wynik to kryptopisowcy

Jeszcze ta Matysiak która została w------a z partii xd
  • Odpowiedz
Mnie to bardziej zastanawia czemu Tomek, Romek i Grzesiek popierają zdradzieckie, antypolskie partie, które aktywnie działają ku temu, by cała ta trójka wylądowała w okopie, fantastycznie rosnąca polska gospodarka upadła, kapitalista mógł eksploatować ich jeszcze bardziej, a prawacka dyskryminacja mężczyzn w zakresie wieku emerytalnego została dodatkowo rozszerzana o obowiązkową służbę wojskową.

@czerwonykomuch: Póki co to fajno-polacy rozbroili Polskę, oddano cały sprzęt wojskowy Ukrainie, ci przegrywają bo złote kible za pieniądze Polskich
  • Odpowiedz
razem to przystawka pisu zeby odbierac glosy lewicy, wchodza do sejmu gdzie nic nie robia albo pojawia sie matysiak co w republice robi za "dobra" lewice

@yahoomlody Razemkom faktycznie zależy żeby coś zmienić, mają swoje ideały za którymi stoją i których nie porzucą dla paru tek sekretarza stanu i kilku stanowisk w spółkach skarbu państwa? Hurrdurr jak oni śmią, pisowcy agenci, komuchy!!!
  • Odpowiedz
@KochanekAdmina:

Póki co to fajno-polacy rozbroili Polskę, oddano cały sprzęt wojskowy Ukrainie, ci przegrywają bo złote kible za pieniądze Polskich podatników na Ukrainie są ważne od bytności Tomka i Romka, a jak trafią do okopów to z saperką i dziurowymi butami bo wszystko inne Tusk oddał ukrainie xD

Dlaczego łżesz
  • Odpowiedz
@Makavlani: Nie ma żadnej mijanki. Braun jest w okolicach 6 %. Nic więcej nie będzie. Te sondaże mają osiągnąć przekaz, ze trzeba ratować Polskę przed faszyzmem. Panika ma być taka, że cała strona "demokratyczna" będzie z---------ć na wybory.
  • Odpowiedz
codziennie masz nowe filmiki z gruzowania ruskich i ich infrastruktury.

@Rebeliant: Wygrywanie wojny nie polega na gruzowaniu 10 meneli codziennie tylko na zdobywaniu miast, a to robią obecnie Ruscy

lepiej żeby Mariusz i Janusz umierał w starym czołgu zamiast dać go Ukraińcom gdzie to oni będą przelewać krew.

@Przedlurzacz: Biorąc pod uwagę jak Ukraina "wygrywa" to będą walczyć tak czy siak tylko teraz bez czołgu na piechote prosto
  • Odpowiedz
@Parmenides69: przecież zlikwidowali belkę i podnieśli kwotę wolną od podatku więc... A nie czekaj no ale przynajmniej niedziele handlowe, prawda? Albo chociaż likwidacja TVP???
  • Odpowiedz