Wpis z mikrobloga

Mam pytanie, ktoś używa z chin żarówki P21W białe ledowe do światła wstecznego i ma godne polecenia? Obecnie używałem te, ze zdjęcia, lecz tak... włożyłem komplet od wiosny, do końca października mi świeciły, elegancko zadowolony... przyszła jesień, październik bum spaliły się... dokładnie pod koniec października no i od tamtego momentu zamówiłem te same 3x komplety, które do dziś wymieniłem już trzy razy, palą mi się zaraz jak wkładam komplet kilka dni pojeżdżę i bum... podejrzewam, że wilgoć się gdzieś przedostaję i to powoduję, że palą... dlatego zapytam mówię was, może coś godnego do polecenia macie, z canbusem zapewnie bo mam volvo by blędu nie wyłapało. Dzięki :D #chiny #samochody #zarowki #aliexpress
fiksbo - Mam pytanie, ktoś używa z chin żarówki P21W białe ledowe do światła wsteczne...

źródło: image

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@ch1va5: no właśnie nie bo od kilku dni mam włożone zwykłe i działają jak należy, tutaj mi diody się wypalają mrugają, dziwnie tak... a w lato wiosnę nie było tego problemu, teraz jak przyszły takie wigotne pogody to się tak zaczęlo robic
  • Odpowiedz