Aktywne Wpisy

zajsty +104
W 22 kolejce Harry Kane z dwoma golami.
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
źródło: KvL22
Pobierz
Wymiarowy +6
Mieliście kiedyś takiego agenta w pracy, co niby miał mieć dobry angielski, mocne B2, a co do czego przyszło to to było średnie A2 tak naprawdę, u mnie w robocie tak ostatnio bylo?
Masakra
#programista15k #programowanie #pracait
Masakra
#programista15k #programowanie #pracait

(。◕‿‿◕。)
Właśnie wróciłem. Byłem całe dwa dni. Jeden nocleg. Podróż pociągiem, elegancko bez przesiadek.
Ogólnie miasto piękne. Stare budynki i stylowe cukiernie robią wrażenie. Ludzi multum. Pewnie to też kwestia jarmarków. Ulice przyozdobione na bogato. Zwiedzony Belweder Górny. Obrazy Klimta robią wrażenie. Następnym razem będzie Schonnbrunn wraz z Zoo (jest niedźwiedź polarny i pandy).
Jedzenie smaczne. Pyszny tort Sachera a Wiener Sznycel to wielki bydlak. Ceny no cóż, tanio nie jest ale człowiek wie gdzie jedzie
Za to warto jeździć metrem- szybko i przyjemnie. Fajne na wypad ala CityBreak.
#podrozujzwykopem #wieden #podrozujzpypem #citybreak #zwiedzajzwykopem
źródło: 1000078261
PobierzWłaśnie chciałbym zobaczyć latem jak np. Parki są zielone a w fontannach jest woda. Te same miejsca będą wyglądać zupełnie inaczej. No i po Twoim komentarzu będę musiał iść na kebaba
( ͡° ͜ʖ ͡°)