Aktywne Wpisy
p0melo +94
Byłem u lekarki, wizyta 10 minut, z czego 7 minut to była cisza bo pi$da coś tam sobie w komputerze wpisywała nie patrząc na mnie. Zadała mi pytanie boli co i po co przyszedł? Czy biorę leki?
Zadała 5 pytań reszta czasu to niezręczne milczenie i patrzenie jak babsztyl wpisywał coś w komputer. 3min wywiad, 5 min. mierzenie ciśnienia jakby kuzwa w tych czasach nikt ciśnieniomierza za 15 zł w domu nie
Zadała 5 pytań reszta czasu to niezręczne milczenie i patrzenie jak babsztyl wpisywał coś w komputer. 3min wywiad, 5 min. mierzenie ciśnienia jakby kuzwa w tych czasach nikt ciśnieniomierza za 15 zł w domu nie
źródło: images
Pobierz
twardy-zawodnik +124
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Cóż mogę rzec, niech się wiedzie. Zazdraszam.
I czekamy jak to się dalej rozwinie, poprzednia relacja nie wytrzymała zbyt długo, jakby nie patrzeć Marcin ma specyficzną osobowość.
#marcinbanot #bnt #polskiyoutube
Komentarz usunięty przez moderatora
@NzeroZeroB: Będę szczery - szybko wychodzi jego brak edukacji. A raczej nieoczytanie i zdanie zbudowane niczym budowla z klocków lego, rzucanymi na opak.
a pani operator wygląda na bardzo wygimnastykowaną
źródło: Screenshot 2025-12-16 at 21.10.29
PobierzRacja. Ale nie w tym przypadku - po nim widać, że on szuka słów. Koleś mieszkał w Familiokach (czy jakoś tak), od lat tworzył paczkę ze znajomymi w jego wieku. Więc nie jest aż takim outsiderem, żeby nie wiedzieć jak się mówi xD
@jakismadrynickpolacinsku: Nie zauważyłem, żeby szukał słów. Może po prostu stara się tłumaczyć z języka śląskiego na polski albo właśnie musi w głowie przemielić zdanie zanim je wypowie,
@NzeroZeroB Takie wrażenie może sprawiać wysokofunkcjonujące ASD. Osoby w spektrum mogą mieć trudności z mową lub ekspresją, ale nie przekłada się to na poziom inteligencji, raczej na trudności w życiu społecznym.
@Tinderowiec69: ale urojenia XD przecież mówił dlaczego hiszpania i dlaczego to miejsce. bo jest polecane mu przez innych wspinaczy XD