Nawet jeśli był ten wielki wybuch na początku wszechświata, to Bóg stworzył ten wielki wybuch. Niektórzy mówią, że kosmici przylecą i nas zbawią, pomogą nam. Ale przecież my już jesteśmy zbawieni przez Pana Jezusa Chrystusa, Boga. Przestańmy oddawać cześć stworzeniu zamiast Stwórcy! #kosmici #ufo #uap #jezuschrystus #bog
@n_____S: "Przestańmy oddawać cześć stworzeniu zamiast Stwórcy!" Kim ty jesteś żeby mi dyktować komu mam oddawać czesc... Chwała wielkiemu potworowi spaghetti! Biada niewiernym!
@CzarnyTroll: ok, skoro tak twierdzisz i masz bożka. "Nie będziesz miał bogów obok mnie" - prawdziwy Bóg jest jeden i nie można mieć innych bożków, nawet tego śmiesznego memowego potwora spaghetti robiąc sobie jaja z poważnych spraw
@n_____S: a kim ty jesteś żeby mi mówić która religia jest nadrzędna i prawdziwa? Pewnie to twoj bog nie istnieje a mój jest prawdziwy, udowodnij mi ze tak nie jest. ( ͡°͜ʖ͡°) Wgl uważał bym z takimi slowami bo za takie bluźnierstwo według pastafariaizmu idzie się po smierci do miejsca gdzie są kluski ale nie ma sosu i mielonego ¯\(ツ)/¯
@n_____S: bardzo zaborczy i zazdrosny jest ten Bóg jak na to, że nie ma innych bogów. Karanie za występki ojca kilka pokoleń w przód też super. Lepiej sprawdź historie rodziny, bo może ktoś wkurzył Boga i masz przechlapane. Poza tym, on to mówił do Izraelitów a nie do wszystkich ludzi.
Wtedy mówił Bóg wszystkie te słowa: 2 «Ja jestem Pan, twój Bóg, który cię
#kosmici #ufo #uap #jezuschrystus #bog
źródło: 1000015044
Pobierz@n_____S: bardzo zaborczy i zazdrosny jest ten Bóg jak na to, że nie ma innych bogów. Karanie za występki ojca kilka pokoleń w przód też super. Lepiej sprawdź historie rodziny, bo może ktoś wkurzył Boga i masz przechlapane. Poza tym, on to mówił do Izraelitów a nie do wszystkich ludzi.