Wpis z mikrobloga

@pogop: Odnośnie podobnych samochodów, niekoniecznie bmw e36 a często też nowszych, lepszych i droższych a raczej ich właścicieli to za każdym razem tak samo zabawne jest to kiedy ktoś taki narzeka w ogromnym skrócie na wszechobecną infrastrukturę drogową, że w Polsce są złe drogi bo nie są dostosowane do jego auta z obniżonym zawieszeniem itp xD
  • Odpowiedz
@Cztero0404: Ale tu jest racja, nie wiem co za młoty projektują te progi, ale często seryjne samochody mają problem z przejechaniem progu.

A co do zdjęcia, to bez problemu przejedzie normalnie, bo nawet nie jest nisko XDDD

Sam jeżdżę na glebie, i staram się nie tamować ruchu, tylko spinam dupę i rura przez próg byle się na zawiesić XD
Najlepsze są te gumowe, bo się nie zawiesisz tylko ładnie prześlizgniesz
  • Odpowiedz
Ale tu jest racja, nie wiem co za młoty projektują te progi, ale często seryjne samochody mają problem z przejechaniem progu.

@SzalonyAndrzej: Żadne młoty, te progi właśnie od tego są. Żeby osoba w takim bmw e36 jak już jest na zdjęciu nie mogła szaleć i musiała zwolnić, mi też się nie jeździ po nich komfortowo, ale nie oszukujmy się z jakiegoś powodu one są na tych ulicach. Poza tym sorry
  • Odpowiedz
P------------z się, a każdy normalny wie o co chodzi

@SzalonyAndrzej: Dokładnie, każdy normalny wie o co chodzi. Natomiast ty za to masz jakiś widoczny problem ze zrozumieniem. To, że zaczniesz każdemu cisnąć nie znaczy, że będziesz miał rację.
  • Odpowiedz
to za każdym razem tak samo zabawne jest to kiedy ktoś taki narzeka w ogromnym skrócie na wszechobecną infrastrukturę drogową, że w Polsce są złe drogi bo nie są dostosowane do jego auta z obniżonym zawieszeniem itp xD

@Cztero0404: to zupełnie tak, jak pedalarze ujadają na DDR z kostki i się pultają gdy ktoś im zasugeruje jazdę tym DDR.
  • Odpowiedz
@zeMadafaka ale u nas jeszcze drogowcy nie zawsze umieją zamontować te progi. Niektóre są wpuszczane w asfalt, ale nikt nic nie frezuje tylko przykręcają na wierzch.
Ale o tak lepsze niż wesołe ulepy spółdzielni, wspólnot itp. z kostki czy asfaltu.
  • Odpowiedz
w Polsce są złe drogi bo nie są dostosowane do jego auta z obniżonym zawieszeniem itp xD

@Cztero0404: No ale strome progi zwalniające to rak totalny, raz SUVa na takim przytarłem jak nie był jeszcze oznaczony. Są takie gdzie moje raczej niskie (seryjnie) auto przejedzie bez problemu a są takie gdzie muszę zwolnić do 5 km/h. Na osiedlach jak pic rel ogólnie nie powinno być progów a jedynie szykanki. Dużą
  • Odpowiedz
że w Polsce są złe drogi bo nie są dostosowane do jego auta z obniżonym zawieszeniem itp xD

@Cztero0404: bo 99% progów jest zrobionych na o-------l i totalnie niezgodnych z wytycznymi?
  • Odpowiedz