Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Wwolt: serduszko mi się raduje jak oglądam takie filmiki, 8 lat plucia młodym w twarz, wszystko się należy, czynastki czternastki, wszystko dobrze robią chłopaki, może kradną ale się dzielą, a teraz ja sobie siedzę i oglądam jak słychać wycie i jest znakomicie ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@Wwolt: Gdzie służby? To co odpeirdala TV zaRublika to niszczenie społeczeństwa, Polski. Kontrole skąd pieniądze, sprawy za pomówienia itd. To jest plucie w twarz Polsce, że taki ściek jak TV zaRublika ma prawo nadawania.
  • Odpowiedz
dziękuję prezydentowi, że ja mogę oglądać kościół, mszę i wszystko, bo kiedyś tylko w radiu można było słuchać mszy

@Wwolt: Ale że Karol Nawrocki jest wynalazcą telewizora to nie wiedziałem xD
  • Odpowiedz
Gdzie służby? To co odpeirdala TV zaRublika to niszczenie społeczeństwa, Polski. Kontrole skąd pieniądze, sprawy za pomówienia itd. To jest plucie w twarz Polsce, że taki ściek jak TV zaRublika ma prawo nadawania.

@Zenzowaty: mlodzi wybrali na prezydenta goscia co zrobil dziadka na kawalerke. czym zablokowali wymiane czlonkow krrit. wiec dalej siedza w niej pisowcy.
  • Odpowiedz
@Zenzowaty: ale kto ma kontrolowac skoro w instytucji od tego siedza legalnie wybrani pisowcy? spoleczenstwo/panstwo to tylko umowa i system. Nawet konstytucja opiera sie na dobrej woli, nie da sie zapisac wszystkiego w prawie.
  • Odpowiedz