Aktywne Wpisy

Czemu ludzie robią ta sałatkę? Przecież to mdłe, obrzydliwe i całkowicie niesmaczne. Ktoś je to z przyjemnością? Dosłownie to jest najgorsze danie polskiej świątecznej kuchni i ciężko mi wyobrazic sobie coś co to g---o przebija #gotujzwykopem #jedzwykopem
źródło: 1000007009
Pobierzczy lubisz sałatkę jarzynową?
- uwielbiam <3 50.5% (220)
- może być :| 30.7% (134)
- nienawidzę :(( 18.8% (82)
A ta dalej odrzuca rzeczywistość i fakty...
"Sylwia Peretti w nowym wywiadzie z Żurnalistą po raz kolejny otworzyła się na temat śmierci swojego syna, który zginął w wypadku samochodowym. Celebrytka twierdzi, że Patryk znał zasady dotyczące kierowania autem po alkoholu. Stanowczo zaprzeczyła, że jej syn jest mordercą."
Znał zasady kierowania po alkoholu... No faktycznie. Znał też zasady ruchu drogowego.
Jaka
"Sylwia Peretti w nowym wywiadzie z Żurnalistą po raz kolejny otworzyła się na temat śmierci swojego syna, który zginął w wypadku samochodowym. Celebrytka twierdzi, że Patryk znał zasady dotyczące kierowania autem po alkoholu. Stanowczo zaprzeczyła, że jej syn jest mordercą."
Znał zasady kierowania po alkoholu... No faktycznie. Znał też zasady ruchu drogowego.
Jaka

@robibobi123: 4 lata na całość, 8 lat na baterie i silniki
- kamer 360 nie będzie szybko na pewno
- tempomat( trzymanie odległości) jest w Tesli słaby, bardzo wolno przyspiesza (pewnie żeby było oszczedniej) w korku nie jedzie płynnie, tylko nagle rusza z buta i za chwilę dośc mono hamuje. phantom breaking będzie coraz mniej ale będzie.
- dodatki możesz kupić albo nie, masz zawsze wybór
- straty wartości już nie będzie potężnej jak było do tej pory, teraz raczewj standardowo ~45% w
@robibobi123: nowych modeli bym się nie spodziewał, a już na pewno nie modeli performance, bo one wchodzą często ostatnie.
Jeżeli chodzi o lepszy soft, to jeżeli Ci dokucza jakiś phantom breaking, czy nienajlepsze parkowanie, to musimy się modlić, żeby do zacofanej Europy trafiła w końcu wersja FSD jaką mają w USA, Kanadzie, Meksyku, Australii, Korei, itd. Brak tego softu, to
- wlasnie strata 45% to sporo w kii mam po 3.5
@robibobi123: no to pocieszę Cię, bo Tesla ma szklany dach, więc podsufitki szarej będzie mało i nie będzie jak w Tico
Ja Y performance kupiłem za 330 w 2022
po roku 240
po 2 latach 170
po 3
źródło: 1000014343
PobierzJak doliczysz koszt leasingu promocyjnego to Perf wychodzi jakieś 70 tys drożej. Za to dostajesz niewiele lepsze przyśpieszenie, fajne koła (które mają też minusy), spojler (wygląda trochę wieśniacko na Y), lepsze fotele (przy 190 cm ten dodatek pod nogi nie robi różnicy, ale za to znacznie lepsze trzymanie boczne), lepszy ekran
Komentarz usunięty przez autora