Jest ty jakiś użytkownik #pixel 10 PRO (XL) od google? Jestem team #samsung od modelu S3. Aktualnie mam S23 Ultra i myślę nad zmianą, alę: S24/25 Ultra to nic nowego Motorola nic ciekawego nie ma Nie chcę chińczyka Zostaje Pixel. Warto? Ktoś zmieniał tak tel i może wypowiedzieć czy było warto?
@Anakee: a jakie mogą być różnice we flagowcach? Pixel nie ma tych irytujących nakładek z Samsunga i na pewno lepszy aparat. A tak to telefon jak każdy inny, tylko bez najlepszego możliwego procesora
@Anakee: Jeżeli robisz to z nudy to ok, ale ostrzegam, że nie będzie to odczuwalny upgrade, ponieważ podobnie jak w Samsungach od kilku ostatnich lat panuje stagnacja pod względem nowości i faktycznych ulepszeń względem kolejnych generacji w sprzęcie. Ekran będzie jaśniejszy, zwłaszcza w mocnym słońcu widać różnicę. Oczywiście dochodzi oprogramowanie które można lubić lub nie jednak na pewno ma lepsze wsparcie, ale to właściwie na tyle, jeśli chodzi o plusy.
@Anakee: Ja wybrałem Pixela ze względu na wstręt do producenckich nakładek. Samsungowa była dla mnie zawsze baaardzo przeładowana funkcjami, z których w ogromnej większości nie korzystałem.
@Anakee: Zostać przy obecnym telefonie. Niestety cały rynek telefonów stoi w miejscu od 5 lat i nie zapowiada się na zmianę bo teraz wszystko skupia się na marketingu wciskając we wszystko magiczne AI zamiast ulepszyć podzespoły.
Zamierzasz używać ten telefon do sierpnia 2031? Bo do tej daty Pixele 9 mają wsparcie, a dopłacając do 10 zyskujesz tylko rok.
@Anakee: dziwny tok myślenia. Nadawał byś się na polityka w tym kraju. Jedyne logiczne wyjaśnienie dysponujesz cudzym budżetem z którym się nie liczysz.
@Anakee: ja wymienilem pixel 7 na pixel 9 pro, tez ze wzgledu na firmowa kase, placa to wzialem :) uzywam tydzien, jestem mega zadowolony, jest poreczny, lezy idealnie w rece no i z--------a jak trza. bierz 9pro, ma lepsze aparaty niz pixel 10
@Anakee: tego nie wiem, pixel 9 pro tanszy jest, musisz wziac w pakiecie z abonamentem czy np masz gotowke na wydanie? ja musialem brac w abonamencie to w t-mobile p9pro za 3100, a cena rynkowa teraz to jakos ~2500, p10pro w tmobile jakos za 3500 byl
A jeszcze takie przemyślenia - ludzie są przeciwni elektrykom, nikt nas nie zmusi itd... a co w takiej sytuacji jak nagle ceny jebna na 9-10zl ... To zaraz się ludzie przeproszą z elektrykami... Dla jasności sam mam 3 diesle pod domem. :)
Jestem team #samsung od modelu S3.
Aktualnie mam S23 Ultra i myślę nad zmianą, alę:
S24/25 Ultra to nic nowego
Motorola nic ciekawego nie ma
Nie chcę chińczyka
Zostaje Pixel.
Warto? Ktoś zmieniał tak tel i może wypowiedzieć czy było warto?
#telefony #mobile #apple dla zasiegów :)
A tak to telefon jak każdy inny, tylko bez najlepszego możliwego procesora
@niegwynebleid: ten ich UI nie był irytujący, po prostu był
@Ceedzik: a długość wsparcia?
@Ceedzik: to co innego polecasz? Jest hajs do wydania do końca roku :)
Zamierzasz używać ten telefon do sierpnia 2031? Bo do tej daty Pixele 9 mają wsparcie, a dopłacając do 10 zyskujesz tylko rok.
@Ceedzik: najgorsza opcja. Jest kasa do wydania. Niewydana przepada.
@Ceedzik: dokładnie tak, firma z którą współpracuje musi wydać środki. Jak nie wyda to przepadają.
@musztym: nie podobaja mi sie plus nie zamontuje go na kierownicy
@0suchy0: dzieki za tipa!
@0suchy0: tylko jak patrzę, to ceny mają identyczne, a wersje XL mają takie same aparaty?
@0suchy0: musi być FV na zakup