Aktywne Wpisy

lubie-sernik +215
Trzy miesiące temu rozstałem się z różową po 13 latach związku.
Na początku to mega przeżywałem. Źle mi było samemu, nie mogłem się przyzwyczaić, że jestem sam. Bałem się co będzie dalej.
Po trzech miesiącach uważam, że rozstanie to była najlepsza decyzja w moim życiu...
Jak
Na początku to mega przeżywałem. Źle mi było samemu, nie mogłem się przyzwyczaić, że jestem sam. Bałem się co będzie dalej.
Po trzech miesiącach uważam, że rozstanie to była najlepsza decyzja w moim życiu...
Jak

Szukam roboty. Może ktoś coś kojarzy. Okolice #zukowo #gdansk albo zdalnie. Grafika komputerowa, ilustracja, może być obsługa mediów społecznościowych. Umiem Adobe, rysować, mam analityczny mózg, jestem zajebiście ogarnieta. Jako doświadczenie mogę podać to, że ogarniam życie z nawracajacą depresją. Biorę pod uwagę też jakąś pracę biurową. Dziękuje za pomoc.
#praca #szukampracy
Wstawiam super wygodną pozycję #kotfoton do spania dla plusów i zasięgu. #pokazkota #katzenpfotchen
źródło: scaled_1000036318
Pobierz@iniacz: o, moja historia z początku tego roku XD powodzenia
w LPP szukają ciągle asystentów kupca. Robota prosta, a jeżeli szukasz na już, to warto złapać cokolwiek
@adam-mleczny: wiadomo, dlatego analityków już nie ma w firmach.. Wszyscy lecą na czatach....