Aktywne Wpisy

rzaden_problem +290

okoboji +198
chłop przegrywa - wypad na kołhoz, koniec kariery, alkoholizm, przegryw
baba przegrywa - glowne wydanie wiadomosci, psycholog, wsparcie, zrzutka na terapie, PZN sklada donos za nękanie
#mediolan2026 #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #sport #skoki #dyskryminacjamezczyzn
#dyskryminacja #pieklokobiet
baba przegrywa - glowne wydanie wiadomosci, psycholog, wsparcie, zrzutka na terapie, PZN sklada donos za nękanie
#mediolan2026 #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #sport #skoki #dyskryminacjamezczyzn
#dyskryminacja #pieklokobiet
źródło: Zrzut ekranu 2026-02-11 o 19.09.38
Pobierz

Tegorocznym Mikołajem okazał się @reventon i sprawił mi duuuużo radości (oraz znacząco podniósł poziom cukru we krwi, dorzucając tyle Michałków do paczki (✌ ゚ ∀ ゚)☞).
A co do zawartości paczuszki, czego tu nie ma:
- Model Formuły 1 McLarena - wiem, że część osób z tagu #f1 automatycznie doda mnie teraz na #czarnolisto Lubię tę stajnię, ale w tym sezonie kibicowałem Maxowi do samego końca. Nie wspominałem nic ani o takim zestawie, ani nawet o samym LEGO w swoim opisie, ale mój Mikołaj wykazał się nie lada zdolnościami detektywistycznymi i wygrzebał mój komentarz na ten temat. Bardzo Ci dziękuję - zaraz zabieram się do składania i zajmie swoje miejsce na półce (ʘ‿ʘ)
- „Jak zbudować samochód. Kulisy powstawania mistrzowskich bolidów Formuły 1” - bardzo fajna i ciekawa pozycja. Ostatnio częściej słucham podcastów, ale niedługo zaczynam okres świąteczno-noworoczny, więc będę mógł spędzić wieczory na zaczytywaniu się w tej lekturze.
- Zestaw do biegania z psem - mimo że mój szczeniak (Nunuś się nazywa #pdk) rośnie jak na drożdżach, to jeszcze nie biega ani ze mną ani z różową, ale myślę, że już na wiosnę zestaw jak najbardziej znajdzie swoje zastosowanie. Dziękuję ślicznie za tak praktyczny prezent - w imieniu swoim, różowej i pieska ʕ•ᴥ•ʔ
- „To nie kapelusz” - fajnie zapowiadająca się gra karciana, która zapewne znajdzie swoje miejsce podczas nadchodzącego Sylwestra (✌ ゚ ∀ ゚)☞
- Zestaw kostek w bardzo gustownym etui - zawsze mile widziany zestaw, bo wiecznie je gubię, a po przeprowadzce znajduję je w najróżniejszych miejscach. Teraz przynajmniej będę mógł trzymać je wszystkie w jednym miejscu.
- Zestaw do czyszczenia winyli - kolekcjonuję płyty winylowe (pierwszą płytę dostałem właśnie podczas zabawy #wykopaka), ale gramofonu jeszcze się nie dorobiłem. Mam jednak nadzieję, że w tym roku Mikołaj (w postaci różowej) spełni moje życzenia i przyniesie mi go pod choinkę. Wtedy będę mógł zacząć osłuchiwać swoje płyty (bo póki co większość wciąż jest w oryginalnym opakowaniu), a zestaw znajdzie swoje pełne zastosowanie.
- „Savoir-vivre kolekcjonera płyt” - obiecuję, że zajmie miejsce obok gramofonu i że będę się restrykcyjnie stosował do tych zasad. #slowoharcerza
- I #lastbutnotleast - wino prosto z Paryża - myślę, że idealnie nada się na wieczorową porę po wigilijnym opychaniu się serniczkiem i pierogami albo na relaksacyjne popołudnie spędzone przy kolejnej powtórce #znachor na TVP ( ͡~ ͜ʖ ͡°). Bardzo mi miło, że dorzuciłeś taki mały drobiazg z Paryża.
Duże wrażenie zrobiło na mnie również staranne przygotowanie paczki. Wszystko było pięknie zapakowane i solidnie zabezpieczone, sam list napisany na bardzo eleganckim papierze (szkoda, że pióro zawiodło - byłoby to naprawdę coś wyjątkowego, otrzymać list napisany w ten sposób (ʘ‿ʘ) Swoją drogą, pochwalę Mireczka za bardzo piękne pismo!), a całość zapieczętowana. Widać, że w tę paczkę włożono dużo serca i wysiłku, co cieszy mnie jeszcze bardziej!
Bardzo Ci dziękuję, Mireczku, za tak spersonalizowaną paczkę i poświęcony czas. Oby nadchodzące Święta mógł spędzić w rodzinnym gronie a Nowy Rok był dla Ciebie dobry i obfitował we wszystko, co najlepsze.
Wesołych Świąt Mireczku @reventon!
#wykopaka #pokazpake
źródło: 20251215_190458
Pobierzźródło: 20251215_184859
Pobierzźródło: 20251215_185819
Pobierzźródło: 20251215_190748
PobierzPanie kochany, trzeba żyć w zgodzie i ponad podziałami ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
źródło: 1000017462
Pobierzźródło: 20251215_202838
PobierzAleż mnie przytrzymales dzisiaj w napięciu nerwów - ponad cztery godziny czekać z odbiorem paczki - kto to widział?
Cieszę się kolego że się spodobało. Tak jak pisałem: nie byłem wcale tak pewien tej paki, choć miałem trochę pomysłów na Ciebie, mam nadzieję że wybrałem najlepsze. Ufam że niczego nie przegapiłeś - ta koperta to nie był jedyny list :)
Wszystkiego dobrego dla Ciebie i różowego i Wesołych Świąt!
@reventon: Ależ proszę mi wybaczyć, niestety napierw przetrzymali mnie w pracy po godzinach, a potem musiałem podjechać po zakupy. Okrutny los kazał mi cierpieć w oczekiwaniu na odbiór paczki, ale wystarczy powiedzieć, że warto było. Jeszcze raz dziękuję ślicznie Mirku za każdy prezent i ponownie życżę Wesołych Świąt tobie i twojej
To zasluguje na wiecej plusow ale tak cos czuje, ze nie tylko ja mam ten tag na CL ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Fajna paka, Pan @reventon to dobry czlowiek (ʘ‿ʘ)
Gdyby mnie kolega @AtlantyQ nie zawołał, to bym przegapił.
Duso osob dodalo bo gdy mieliscie jakies zawody we wziuuuumaniu to co 0,6 post byl z pod tego tagu i tak kilka dni chyba xD