Wpis z mikrobloga

No i to jest #pokapake ! 🎁πŸ”₯ @sogen "dowiΓ³zΕ‚" temat! (ChociaΕΌ chciaΕ‚ zostaΔ‡ anonimowy, to mu nie wyszΕ‚o trochΔ™ xD)
#wykopaka
​Grube, fajne, przemyΕ›lane prezenty, nie jakieΕ› foremki do lodu czy rΔ™kawiczki ( Ν‘Β° ΝœΚ– Ν‘Β°) ChociaΕΌ i tak bym nie narzekaΕ‚, bo liczy siΔ™ pomysΕ‚owoΕ›Δ‡, a tutaj jej nie brak.
NaprawdΔ™ dziΔ™kujΔ™, uΕ›miech przy czytaniu i odpakowywaniu prezentu mi nie schodziΕ‚ z gΔ™by. Moja pierwsza wykopaka, jak i rΓ³wnieΕΌ dla mojego darczyΕ„cy (ale niestety dla niego ostatnia...? ChociaΕΌ za dobre sprawowanie miaΕ‚bym nadziejΔ™, ΕΌe jednak moderacja CiΔ™ wykreΕ›li ze Ε›ciany wstydu @chybaDapi).
​Co w Ε›rodku?

​GΕ‚oΕ›nik JBL – no tego siΔ™ nie spodziewaΕ‚em, super gadΕΌet, bΔ™dzie grane!

​JΓ€germeister w zestawie z kieliszkami – idealnie, bo gardΕ‚o trzeba przepΕ‚ukaΔ‡ na Ε›wiΔ™ta, a takich fajnych kieliszkΓ³w jeszcze nie mam.

​Elegancki kubek termiczny – zielony w sweterek, idealny na zimowe herbatki (z prΔ…dem).

​PodkΕ‚adka GameZone – mam podobnΔ…, ale juΕΌ ΕΌona chce jΔ… wyrzuciΔ‡, bo wyglΔ…da jakby ktoΕ› siΔ™ niΔ… podcieraΕ‚, wiΔ™c jak sentyment do starej siΔ™ skoΕ„czy to jΔ… wymieniΔ™ xD

​Gra "Prawda czy nie?" oraz "Wirus" – super! Chyba wsadzΔ™ je do prezentu dla ΕΌony na Ε›wiΔ™ta xD i pyk czΔ™Ε›Δ‡ prezentu zaΕ‚atwiona, bΔ™dzie grane!
​Do tego zapas kalorii na zimΔ™ i przekΔ…ski (szanujΔ™ za paprykarz).

​Sam teraz, jako ΕΌe jest to moja pierwsza wykopaka, moΕΌe inaczej bym podszedΕ‚ do prezentu dla @Horvath. ChociaΕΌ jako ΕΌe jest on fanem F1 to podobaΕ‚ mu siΔ™ prezent, ja czujΔ™ niedosyt ze swojej strony. Postaram siΔ™ przyΕ‚oΕΌyΔ‡ jeszcze bardziej w przyszΕ‚ej edycji :)

​*maΕ‚a juΕΌ siΔ™ dobraΕ‚a jednak do gierki
Wardegas - No i to jest #pokaPAKE ! 🎁πŸ”₯ @sogen "dowiΓ³zΕ‚" temat! (ChociaΕΌ chciaΕ‚ zost...

ΕΊrΓ³dΕ‚o: 1000016999

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach