Aktywne Wpisy

cypisek84 +126
W koΕcu po 2 letniej tuΕaczce w koΕchozie udaΕo mi siΔ uzbieraΔ na wymarzony pojazd ( Ν‘Β° ΝΚ Ν‘Β°)
Skoda Octavia RS 2.0 TSI 265 KM w jedynym prawilny kolorze i nadwoziu.
WraΕΌenia z jazdy? Na razie trudno cokolwiek powiedzieΔ, boje siΔ przekraczaΔ 3k obrotΓ³w ale jest z tym ciΔΕΌko przy tym aucie.
DostaΕem info od handlowca, ΕΌe DSG uczy siΔ kierowcy przez pierwsze 1500 km wiΔc nie
Skoda Octavia RS 2.0 TSI 265 KM w jedynym prawilny kolorze i nadwoziu.
WraΕΌenia z jazdy? Na razie trudno cokolwiek powiedzieΔ, boje siΔ przekraczaΔ 3k obrotΓ³w ale jest z tym ciΔΕΌko przy tym aucie.
DostaΕem info od handlowca, ΕΌe DSG uczy siΔ kierowcy przez pierwsze 1500 km wiΔc nie
ΕΊrΓ³dΕo: 8c03719117ac1018c7d6054370a38d78579fe6e0c3c457357f184b3af6825aac,w800
Pobierz
diszpetri +255
TreΕΔ przeznaczona dla osΓ³b powyΕΌej 18 roku ΕΌycia...

#wykopaka
βGrube, fajne, przemyΕlane prezenty, nie jakieΕ foremki do lodu czy rΔkawiczki ( Ν‘Β° ΝΚ Ν‘Β°) ChociaΕΌ i tak bym nie narzekaΕ, bo liczy siΔ pomysΕowoΕΔ, a tutaj jej nie brak.
NaprawdΔ dziΔkujΔ, uΕmiech przy czytaniu i odpakowywaniu prezentu mi nie schodziΕ z gΔby. Moja pierwsza wykopaka, jak i rΓ³wnieΕΌ dla mojego darczyΕcy (ale niestety dla niego ostatnia...? ChociaΕΌ za dobre sprawowanie miaΕbym nadziejΔ, ΕΌe jednak moderacja CiΔ wykreΕli ze Εciany wstydu @chybaDapi).
βCo w Εrodku?
βGΕoΕnik JBL β no tego siΔ nie spodziewaΕem, super gadΕΌet, bΔdzie grane!
βJΓ€germeister w zestawie z kieliszkami β idealnie, bo gardΕo trzeba przepΕukaΔ na ΕwiΔta, a takich fajnych kieliszkΓ³w jeszcze nie mam.
βElegancki kubek termiczny β zielony w sweterek, idealny na zimowe herbatki (z prΔ dem).
βPodkΕadka GameZone β mam podobnΔ , ale juΕΌ ΕΌona chce jΔ wyrzuciΔ, bo wyglΔ da jakby ktoΕ siΔ niΔ podcieraΕ, wiΔc jak sentyment do starej siΔ skoΕczy to jΔ wymieniΔ xD
βGra "Prawda czy nie?" oraz "Wirus" β super! Chyba wsadzΔ je do prezentu dla ΕΌony na ΕwiΔta xD i pyk czΔΕΔ prezentu zaΕatwiona, bΔdzie grane!
βDo tego zapas kalorii na zimΔ i przekΔ ski (szanujΔ za paprykarz).
βSam teraz, jako ΕΌe jest to moja pierwsza wykopaka, moΕΌe inaczej bym podszedΕ do prezentu dla @Horvath. ChociaΕΌ jako ΕΌe jest on fanem F1 to podobaΕ mu siΔ prezent, ja czujΔ niedosyt ze swojej strony. Postaram siΔ przyΕoΕΌyΔ jeszcze bardziej w przyszΕej edycji :)
β*maΕa juΕΌ siΔ dobraΕa jednak do gierki
ΕΊrΓ³dΕo: 1000016999
PobierzΕΊrΓ³dΕo: scaled_11491
Pobierz