Wpis z mikrobloga

Chciałbym tacie kupić na święta rower, bo już od jakiegoś czasu mowi ze przez problemy z plecami bedzie musiał zrezygnować z gry w piłkę i planuje właśnie zacząć jeździć na rowerze. Czy mógłby ktoś mnie nakierować i ewentualnie polecić coś dobrego? Na całość chciałbym przeznaczyć gdzieś 3-4 tysiące. Fajnie by było jakbym mógł mu po prostu dać kartę podarunkowa, ale z tego co wstępnie sprawdziłem na stronie Krossa to maksymalna kwota to 1000 zł i karty podarunkowe o tej samej wartości nie mogą się kumulować. Jaki rower w ogóle będzie dobry dla kogoś początkującego? Przeznaczenie to jazda po mieście i drogach asfaltowych, więc zapewne jakiś gravel? Może macie jakieś sklepy w których jest opcja zakupu takiej karty o wiekeszej wartości, gdzie tata by mógł potem podjechać i przymierzyć się do roweru. Chyba że jest jakiś sposób żeby bez obecności taty kupić rower, który będzie do niego dobrze dopasowany?

#rowery #kolarstwo #gravel
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Unibike Viper - mój tata jeździ na takich od 15 lat, ma już 3. Sam jezdzilem przez 10 lat na Viperze ale przesiadłem sie na gravela i tego ruchu dla Twojego taty nie polecam.
  • Odpowiedz
Przeznaczenie to jazda po mieście i drogach asfaltowych, więc zapewne jakiś gravel?

@kecien: Dlaczego akurat gravel? Jak nie robi #kwadraty, to raczej nie, prędzej trekking by pasował...
  • Odpowiedz