Czołem Mirki Kilka lat temu miałem w swoim EDC latarkę Olight, spróbowała się bardzo dobrze ale teraz potrzebuje latarki kątowej na czoło. Głównie na nocne spacery z psem. Jestem ciekaw jak w temperaturze bliskiej zera ten model się sprawdzi i czy jest jakaś tańsza alternatywa lub sprzęt jakościowo lepszy za te max 250 zł
@lenovo99: Sofirn HS10 mordo. Zerknij na Ali. Używam na codzień, porządne latarki za uczucie pieniądze. Na Ali idzie wyrwać za 65zl już z ogniwem. Mają spory wybór jeśli chodzi o "temperaturę" światła diody. Można sobie kupić taką która świeci w kolorach żarówki z żarnikiem Służy mi też jaki latarka dodatkowa/awaryjna w góry i dom lasu, normalnie w górach używam Fenixa HL 65R ale często zakładam tego Sofirna bo jest mały
Kilka lat temu miałem w swoim EDC latarkę Olight, spróbowała się bardzo dobrze ale teraz potrzebuje latarki kątowej na czoło.
Głównie na nocne spacery z psem.
Jestem ciekaw jak w temperaturze bliskiej zera ten model się sprawdzi i czy jest jakaś tańsza alternatywa lub sprzęt jakościowo lepszy za te max 250 zł
#edc #latarki #outdoor #bushcraft #pytaniedoeksperta
źródło: IMG_5006
PobierzMają spory wybór jeśli chodzi o "temperaturę" światła diody. Można sobie kupić taką która świeci w kolorach żarówki z żarnikiem
Służy mi też jaki latarka dodatkowa/awaryjna w góry i dom lasu, normalnie w górach używam Fenixa HL 65R ale często zakładam tego Sofirna bo jest mały
źródło: 1000013919
Pobierz@Zaklad_Gospodarki_Odpadami: @modzelem