Aktywne Wpisy
Dlaczego tak wielu tutaj zależało, żeby Sigma odpadła?
#mecz
#mecz

johnkashtan +39
Proszę państwa, dostaję wasze podziękowania w listach, telegramach oraz pocztą pantoflową. Jest mi oczywiście bardzo miło, choć jedyne co robię, to nałogowo naduszam zielony krzyżyk przy waszych anonsach. Jednakowoż, jestem zawiedziony jakością podsumowania mojej aktywności na tej oto stronie internetowej. To z kim dyskutuję jest mocno losowe, bo większości tych pseudonimów nie kojarzę, a i dość rzadko komentuję to czym dzieli się QRQ, ale zawsze plusuję. Podobnie to się ma do top
źródło: podsumowanie-2025
Pobierz

- pasta mięsno-warzywna
- wafelek Wasa czy jakoś tak
- pół pomidora
- jakaś zielenina
- masełko
- bułka
- dwie kromki chleba
- mleko
- herbata
Kolację oceniam nieźle, ale ja pojadłem wcześniej więc zostawiłem sobie tylko pieczywko, mleko i herbatę.
Czuję się nieźle, chociaż obawiam się jutrzejszego wypisu. Mama już mnie opieprzyła przez telefon, że dlaczego nie chce iść na odwyk to się rozłączyłem bo nie chce się denerwować. Jutro razem ze mną wypisują 4 inne osoby, 2 spoko, jednego nieszkodliwego schizofrenika i jednego schizofrenika który często ma odpały, a więc równowaga w przyrodzie zostanie zachowana. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Smacznej kolacji i miłego wieczoru, mam nadzieję że w kołchozach Was nie gonili dzisiaj za bardzo.
Trzymta się. (づ•﹏•)づ
#przegryw #psychiatryk #huopwpsychiatryku
źródło: temp_file3124186160317794610
Pobierz@Victor_Manzon dziękuję (づ•﹏•)づ
@Victor_Manzon nie, oświadczyłem tylko lekarce że jestem gotowy do wyjścia i lepszego momentu chyba nie będzie, wspólnie ustaliliśmy że jutro to optymalny termin i tyle.
@spierdotripownik: a więc oski