Aktywne Wpisy
pytajacy_r +139
Moje true story z lekarzami:
Miałem kiedyś taki problem że po prostu ciągle śmierdziało mi z ust.
Najpierw poruszyłem temat u dentysty. Stwierdził że może to być od próchnicy i trzeba wyleczyć wszystkie zęby. Zrobione. Nie pomogło.
Potem poszedłem do rodzinnego. Stwierdził, że mogę mieć grzybicę języka. Leczył mnie na grzybice języka. Zero efektu.
Potem poszedłem do laryngologa. Stwierdził że żadnej grzybicy nie mam i ogólnie on po obejrzeniu mojej jamy ustnej nie
Miałem kiedyś taki problem że po prostu ciągle śmierdziało mi z ust.
Najpierw poruszyłem temat u dentysty. Stwierdził że może to być od próchnicy i trzeba wyleczyć wszystkie zęby. Zrobione. Nie pomogło.
Potem poszedłem do rodzinnego. Stwierdził, że mogę mieć grzybicę języka. Leczył mnie na grzybice języka. Zero efektu.
Potem poszedłem do laryngologa. Stwierdził że żadnej grzybicy nie mam i ogólnie on po obejrzeniu mojej jamy ustnej nie

ChlopoRobotnik2137 +141
Brejking niuws , właśnie siedzę se na mount Whitney 4420 mnpm ( największą spośród 48 stanów USA )i zajadam batonika
Więcej zdjęć tutaj
#zlomkiemprzezswiat #gory #sierra
Więcej zdjęć tutaj
#zlomkiemprzezswiat #gory #sierra
źródło: IMG_4763
Pobierz

#gameboy
#pytanie
Mirki i mirkówny, ile to moze być realnie warte?
Klapka baterii jest i zaślepka portu też
źródło: scaled_1000043898
Pobierzuruchamia się?
działa potencjometr od kontrastu?
Tutaj jedynie można by krzyknąć dużą cenę za niski SerialNo.
200zł to max co dostaniesz
Nie sprzedaje zatem.
@NiBBonacci: Dokładnie... EZ-FASH Jr kosztuje na ali 178zł:
https://pl.aliexpress.com/item/1005009893899361.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.75.677f1c24H3BcOl&gatewayAdapt=glo2pol
czyli mniej niż JEDNA, używana bardziej popularna gierka na GB/GBC, w której pewnie z miejsca należałoby wymenić baterię, żeby potem nie było zdziwienia z niedziałającymi sejwami, albo sejwem, który wyparuje w środku przechodzenia jakiejś gry. W EZ-Flashu nie dość, że sejwy zapisują się na karcie pamięci, to jeszcze jest ładny koszyczek na baterię trzymającą
Ceny sa chore i ludzi powaliło z nimi, a najlepsze, ze inni po prostu patrzą a inne oferty i sami chcą tyle zapłacić, w czasach gdzie gry z
Po to jest emulacja
Ja mam dużą kolekcje gier i konsol ale gram na emulatorach
Retro to zabawa to zamożnych, a najlepiej z ich bogactwa doi sie nostalgią
Ja mam kilka szaraków ale nie mam jak na nich grać, padły w nich lasery. Więc leżą i czekają az wyjdzie jakies tanie OpticalDiskEmulator bo oryginalnego
@NiBBonacci: Nie zeby cos ale ja o wylewajacych sie kondensatorach slyszalem* juz w 2000 roku odnosnie Game Boya Classica (konsola ma 36 lat) ktory bez problemow dziala do dzis.
* - Sprzedawcy na gieldach elektronicznych o tym mowili jednoczesnie zachecajac do zakupu wersji Pocket, a potem Color.
źródło: image
Pobierz