Wpis z mikrobloga

Dzisiejszy obiad dla diety niskotłuszczowej lekkostrawnej:
- ryż z musem jabłkowym i jogurtem naturalnym
- zupa (standardowo nie wiem jaka)
- woda Buskowianka 0,5l niegazowana
Obiad w sumie niezły, choć oddałem go w całości bo pojadłem wcześniej sznycli, a później zjem rosół.
Zdrzemnąłem się półtorej godziny, i nie byłem na zajęciach bo zamiast zajęć było pakowanie rzeczy ze świetlicy przez przenosiny oddziału.
Rozmawiałem z lekarką prowadzącą o wypisie, rozmowa była w porządku. Potwierdziłem jej, że jestem gotowy na wypis jutro, nadal sugeruje mi odwyk i mówi że w badaniach widać poprawę enzymów wątrobowych. Ja nadal upieram się przy swoim. Podejrzewam że jakbym chciał, to mógłbym tu siedzieć dłużej ale wiem że muszę się wziąć za życie.
Mam nadzieję że będą zajęcia po 14 bo jak nie to będę się nudził,a chce jeszcze skorzystać z oferty terapeutycznej oddziału.
Smacznego obiadu i miłego popołudnia, mam nadzieję że Was nie gonią dziś do roboty za bardzo.
Trzymta się. ()
#przegryw #psychiatryk #huopwpsychiatryku
spierdotripownik - Dzisiejszy obiad dla diety niskotłuszczowej lekkostrawnej:
- ryż z...

źródło: temp_file6910183527540075723

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Chuopijak ostatnio nie piłem tak długo w lipcu 2024 przez pobyt w zamknięciu ( ͡° ͜ʖ ͡°) z własnej woli to nie pamiętam kiedy miałem taki długi okres abstynencji, pewnie koło 2020. Nie mam piguł, może sobie ogarnę jakieś recepty na wyjście. Trzymam kciuki żeby Tobie też się udało! ()
  • Odpowiedz