Aktywne Wpisy

teh_m +212
Ale kisnę. Jest 7:45. Dwie sąsiadki, niepracujące matki, właśnie odpaliły turboklekoty i pojechały zawieźć bombelki do szkoły, odległej o 700 metrów. Trzecia (pracująca) grzeje silniki i ustawia się na pasie do kołowania.
To nie są małe dzieci. Mieszkam na wsi. Zero wiatru. Ani jednej chmurki. Nie ma błota. Prosta droga z chodnikami.
A potem na Wykopie artykuł, że polskie dzieci są jednymi z najbardziej spasionych w całej Europie. Albo że zdrowie i
To nie są małe dzieci. Mieszkam na wsi. Zero wiatru. Ani jednej chmurki. Nie ma błota. Prosta droga z chodnikami.
A potem na Wykopie artykuł, że polskie dzieci są jednymi z najbardziej spasionych w całej Europie. Albo że zdrowie i

Aż nie wiem jak to otagować. Linkedin właśnie wszedł na nowy, absurdalny poziom
#linkedin #patologiazmiasta #heheszki #korposwiat
#linkedin #patologiazmiasta #heheszki #korposwiat
źródło: obraz_2025-12-16_114445852
Pobierz

Pojechałam po paczkę z #wykopaka i musiałam rozpakować ją pod paczkomatem. (。◕‿‿◕。)
@czasem_ruda nawet nie wiesz, jak trafiłaś z prezentami! Otwierałam jak głupia i bardzo się wzruszyłam. Pani która paliła niedaleko papierosa dziwnie się na mnie patrzyła. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Cieszę się, że to właśnie Ty zrobiłaś dla mnie prezent. Drukarka do etykiet to mega pomysł, Lucas zostanie u mnie w aucie bo jest przesłodki, noża do grzybów nigdy nie miałam ale już mam - i ma miotełkę!, mydełko w kształcie gwiazdora będzie stało w łazience, ścierki to też świetny pomysł - cierpię na ich brak, dekoracje są cudowne, perfumy zawsze się przydadzą zwłaszcza jak się spoce na dyżurze ( ͡º ͜ʖ͡º) a poduszka... Ehhh. (づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ
Bardzo, bardzo, bardzo dziękuję Ci za poświęcony czas przy kompletowaniu paczki! Zrobiłaś mi dzień. 😘❤️
Zapomniałabym - szlag trafił moją dietę i już zjadłam parę Michałków 😆, Imbiru nigdy nie hodowałam.
(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ
#pokapake
źródło: temp_file3421529731186667539
Pobierzźródło: temp_file9093869916407979764
Pobierzźródło: temp_file7264058117070708044
Pobierzźródło: temp_file264593801516667164
Pobierzźródło: temp_file2267016249125942589
Pobierzswoją drogą, imbir to bardzo elegancki nick. Dlatego jedna z moich świnek morskich, które własnie hoduje, ma tak na imię xd
A paka super i pajomk🕷 Lucas.
źródło: temp_file124669970295264084
Pobierz