Aktywne Wpisy

TheTostu +183
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

MonazoPL +36
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz

Jestem bardzo mądrym i doświadczonym życiowo facetem. Obawiam się że nie znajdę kobiety na swoim poziomie. Wobec tego zastanawiam się czy nie lepiej wybrać ładną niunię, ale niezbyt mądrą - wtedy przynajmniej nie będę nawet próbował, aby z nią rozmawiać na trudne tematy, bo i tak nie zrozumie, a mnie nie będzie spotykać rozczarowanie że mnie ktoś nie rozumie. Jednocześnie będe miał fajną, ładną dupeczkę przy boku.
#zwiazki #randkujzwykopem #rozowepaski #logikarozowychpaskow
Co dla mądrego i doświadczonego życiowo Chada 197cm?
Mam takiego kolegę, który spędził swoje 20s pracując w startupach w Cali i spotykając się z dziewczynami na jego poziomie. Po latach wrócił do Polski z workiem kasy, znalazł sobie taką osiedlową rakietę Andżelikę, założył jej salon kosmetyczny czy tam paznokciowy, i żyją szczęśliwie. Dziewczyna bardzo ładna, ale jak raz musiałem spędzić