Wpis z mikrobloga

@elokwentny-leon: z tego co tu wrzuciłeś, to raczej nie są czołgi pierwszego wyboru i dużo lepiej, jeśli zależy Ci na kredytach, wziąć np takiego defendera 252U, jest trochę jak IS-3 od rusków, znowu jak lubisz mamuty, co nie wymagają wiele myślenia, to też mega dobrze radzi sobie Tiger-Maus, tylko trzeba by na niego dozbierać, bo jest za 11000 obligacji, ale teraz jest event, gdzie spokojnie z 1000 uzbierasz i zostanie
  • Odpowiedz
@PustyCzlowiek: dziękuję pięknie za wyczerpujący opis możliwośći jakie mam. Defender jest u mnie w garażu, mam też patriota ze starych czasów ale trochę mi już się znudziło nim granie z kolei def wkurza na max celnością działa. Wybrałem ostatnio linie polskich med i zacząłem pykac cs-53 i po paru bitwach stwierdzam, że jest miękki, jak na meda wolny, a kalafiory to wali epickie. Zgadzam się, że 🦊 może jest epicki
  • Odpowiedz
@elokwentny-leon: Szweda od razu wywal, czołg fajny, bardzo mi się podoba wizualnie ale działo niedomaga, był by rewelką na T.VII ( ͡ ͜ʖ ͡) przemyśl amerykańca M-IV-Y ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
Hegemonem M-IV-Y nie jest ale pozwala na walke w zwarciu a i schowany za pagorek cos od ukrytego td odbije.

@elokwentny-leon: Jest dość manewrowy i ma całkiem dobre działo jak na prem. HT a co do czołgowych "gwiazd" to mam mieszane odczucia ( ͡ ͜ʖ ͡) oglądałem filmik znanego jutubera, który na 122 z palcem w nosie i popijając kawkę nawalił z 4K dmg, gdy
  • Odpowiedz