@brak_sumienia: a może po prostu żona Żebrowskiego tak uważa. Chociaż nie, przecież bardziej prawdopodobne, że istnieje spisek jakiegoś narodu, którego nie lubimy, który stoi za wszystkim xD nie no, antysemici mają wybitnie niskie iq
@cacoimporius: zasadnicza sprawa. To nie jest prawda. To ich subiektywna opinia. Problemem jest dobór tematu i natężenie ich udziału. A co samych Żebrowskich, moja subiektywna opinia, że są kiepskimi rodzicami bo kto normalny idzie do wywiadu mówić, że wychowywanie dzieci to cierpienie. Ja bym się strasznie poczuł na ich miejscu. Zwłaszcza, że dwoje z nich to nastolatki.
@brak_sumienia: Prawdą nie jest, że wychowywanie dzieci to bardzo wymagające i zajmujące zajęcie? Prawdą nie jest ich osobista historia, którą opisali?
jestem ojcem trójki dzieci i jest w pytę, więc może 3 to max
@Prawdziwy_Oponiarz: Okłamujesz się. Już przy dwójce jest sajgon czasami. Ale jeszcze do wytrzymania. Trójki sobie nie wyobrażam. Partnerka została poinformowana, że albo 2 albo 0. Przy trzecim alimenty i tajlandia
@brak_sumienia: Przecież to jest wywiad robiony pod PR, żeby ich nazwisko się wciąż odbijało w szołbiznesie (bo samo wykonywanie zawodu aktora nie wystarczy). Tytuł oczywiście chwytliwy, bo sensacja się lepiej sprzedaje. Założę się, że część wywiadu to właśnie narzekanie, jak im ciężko, aby grażynki mogły się z nimi utożsamiać, a tak naprawdę to ma tabun nianiek/kucharek/opiekunek i więcej odpoczywa niż niejedna matka 1-2 dzieci.
@brak_sumienia: Czyli o dzieciach albo dobrze albo wcale? Jeśli taki artykuł zniechęci jakiegoś szona który myśli o tym aby mieć bobo w przerwach na imprezowanie I potem je udusi bo jednak nie będzie tak różowo to raczej lepiej jeśli taki wywiad go od zrobienia bobo odwiedzie
@brak_sumienia: Uwaga podaję rozwiązanie zagadki: Pierwsze dziecko miał we wieku 38 lat. W tym wieku to się zazwyczaj kończy robienie dzieci a nie zaczyna... Nie chce mu się biegać, bo jest stary. Teraz ma 53 lata.
A co samych Żebrowskich, moja subiektywna opinia, że są kiepskimi rodzicami bo kto normalny idzie do wywiadu mówić, że wychowywanie dzieci to cierpienie. Ja bym się strasznie poczuł na ich miejscu.
@brak_sumienia: no wiesz, spora część ludzi choć się męczy to nie powie tego i potem gadają jeden z drugim że 90% zadowolona z rodzicielstwa bo co mają powiedzieć? a tak na prawdę wygląda to zupelnie inaczej
moja subiektywna opinia, że są kiepskimi rodzicami bo kto normalny idzie do wywiadu mówić, że wychowywanie dzieci to cierpienie.
@brak_sumienia: Zdradzę Ci sekret. Nikt w tym wywiadzie nie powiedział, że 'wychowanie dzieci to cierpienie'. Ja na wykopków przystało czyta się tytuł znaleziska i komentuje albo tytuł artykułu i komentuje. Kto by wrecz wywiad oglądał. A w praktyce Żebrowski mówił z podziwem wspominal, że Ola (jego żona) jest ciągnięta za ręce,
@BornToDie69: XD ja chciałem 4, ale żona źle zniosła trzecią ciążę i odmówiła posłuszeństwa. Może ja jestem jakiś dziwny, ale ja lubię być ze swoimi dziećmi i żoną. Od zawsze chciałem być ojcem i mężem. Lubię z nimi przebywać, rozmawiać. To mnie relaksuje. Jest w pytę.
źródło: Zrzut ekranu 2025-12-15 081411
Pobierznie no, antysemici mają wybitnie niskie iq
@Prawdziwy_Oponiarz: Okłamujesz się. Już przy dwójce jest sajgon czasami. Ale jeszcze do wytrzymania. Trójki sobie nie wyobrażam. Partnerka została poinformowana, że albo 2 albo 0. Przy trzecim alimenty i tajlandia
Pierwsze dziecko miał we wieku 38 lat. W tym wieku to się zazwyczaj kończy robienie dzieci a nie zaczyna...
Nie chce mu się biegać, bo jest stary. Teraz ma 53 lata.
Ciekawostka: Jego żona jest 15 lat młodsza.
@brak_sumienia: no wiesz, spora część ludzi choć się męczy to nie powie tego i potem gadają jeden z drugim że 90% zadowolona z rodzicielstwa bo co mają powiedzieć? a tak na prawdę wygląda to zupelnie inaczej
@brak_sumienia: Zdradzę Ci sekret.
Nikt w tym wywiadzie nie powiedział, że 'wychowanie dzieci to cierpienie'. Ja na wykopków przystało czyta się tytuł znaleziska i komentuje albo tytuł artykułu i komentuje. Kto by wrecz wywiad oglądał.
A w praktyce Żebrowski mówił z podziwem wspominal, że Ola (jego żona) jest ciągnięta za ręce,