Wpis z mikrobloga

@Wilczak: nie ma dzieci bo faceci się nie kształcą i o siebie nie dbają. A to, że 70% młodych kobiet albo i więcej dzieci nie chce mieć to już nie ma znaczenia. Jak zwykle to wina facetów. Wszystko zawsze to wina facetów. Wszystkie kobiety co dzieci nie urodziły bo wolały skakać po kutangach zrzucą winę w przyszłości na facetów, że nie mogły znaleźć odpowiedniego faceta na męża. Już teraz system
  • Odpowiedz
@Wilczak: ostatnio ustawiłem sobie na tinderku opis " masz urodzić mi piątkę dzieci czy ci się to podoba czy nie"

kwik striggerowanych p-------k 35 plus jest niesamowity
  • Odpowiedz
  • 1
a bo na tinderze się szuka żony?

@zenon_z_chorzowa1: Szukasz kogo chcesz. To jest narzędzie i to od ciebie zależy, jak je wykorzystasz. W moim przypadku lepiej sprawdza się mniej popularna aplikacja, ale par na Tinderze mam sporo, mimo że zdecydowaną większość (myślę, że 9/11) daję w lewo, więc potencjał randkowy jest spory.
  • Odpowiedz
@Wilczak: właśnie sekret polega na tym że dużo dajesz w lewo

ci idioci którzy dają wszystko w prawo są spychani przez algorytm na sam dol
  • Odpowiedz
  • 0
@m_ney: Podobno to nie ma znaczenia, a raz mi wyskoczył jakiś komunikat, że niefajnie jest dawać wszystkie w lewo. Z obserwacji powiem, co cię mocno podnosi w rankingu: pisanie z parami i spotkania. Jak raz się spotkałem z jedną, to mi nagle zaczęło sypać laskami z topki (które daję w lewo, bo szukam szarej myszki 7/10).
  • Odpowiedz