Aktywne Wpisy

Aż nie wiem jak to otagować. Linkedin właśnie wszedł na nowy, absurdalny poziom
#linkedin #patologiazmiasta #heheszki #korposwiat
#linkedin #patologiazmiasta #heheszki #korposwiat
źródło: obraz_2025-12-16_114445852
Pobierz
kukold +38
15 lat doświadczenia w IT. Java, React, SQL, Kubernetes, cloud infrastructure, cyber security. Systemy o dużej skali, odpowiedzialność za krytyczne komponenty, lata ciągłej nauki i pracy.
I dziś, z pełną świadomością, mogę powiedzieć jedno: to był błąd życiowy.
Programowanie w 2025 roku nie jest zawodem. Jest zajęciem technicznym bez statusu, bez prestiżu i bez jakiegokolwiek realnego umocowania społecznego. Nieważne, ile lat w tym siedzisz, ile technologii znasz, ile systemów postawiłeś od zera. Dla świata
I dziś, z pełną świadomością, mogę powiedzieć jedno: to był błąd życiowy.
Programowanie w 2025 roku nie jest zawodem. Jest zajęciem technicznym bez statusu, bez prestiżu i bez jakiegokolwiek realnego umocowania społecznego. Nieważne, ile lat w tym siedzisz, ile technologii znasz, ile systemów postawiłeś od zera. Dla świata

Chodzi o tak zwaną wspólną gre do jednej bramki i przeżywanie życia razem, a niestety wiele dziewczyn już do tego stopnia zbałamucona że myślą o facecie jako o kimś kogo można przede wszystkim wykorzystać na różne sposoby a nie wspólnie iść przez życie ;/
@WelcomeStranger: od faktu posiadania krzywej mordy, słabych genow i kiepskich zarobków oraz s----------a umysłowego. Posiadanie kobiety czy wogole szczęścia w życiu zależy właśnie od tych rzeczy bo to idzie ze sobą w parze. Gdy masz mordę, kasę, geny i dynamine to masz wszystko.
bruh ಠ_ಠ
w domu wszyscy zdrowi?
@WelcomeStranger: nie, to po prostu biologia wyje, jak u kobiet które przepuściły wszystkie szanse na bombla.