Wpis z mikrobloga

Rozważam taki pomysł, żeby codziennie na tym tagu przypominać wam, że możecie olać te tindery srery, randkowanie i "relacje" z kobietami na rzecz sportu, czytania książek, lepienia pierogów, chodzenia na divy.

Ja po prostu nie umiem biernie patrzeć na cierpienie ludzi, a wy wycierpicie. A najbardziej to ten co każdy wpis kończy słowem "natura". No naprawdę - do psychiatryka.

#tinder
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ziemniak_na_export Ale ty wiesz, że te wszystkie posty okołop0lkowe to dla wielu źródło poczucia przynależności, towarzystwo, trochę beki. Mało co jest tak bogatą kopalnią s----------a, a temat jakoś tam dotyczy wszystkich, również tych niezainteresowanych czy niezdatnych do relacji.
  • Odpowiedz
Rozważam taki pomysł, żeby codziennie na tym tagu przypominać wam, że możecie olać te tindery srery, randkowanie i "relacje" z kobietami na rzecz sportu, czytania książek, lepienia pierogów, chodzenia na divy.

@ziemniak_na_export: działaj. Przygotuj się że ci którzy urządzili się w dupie będą na ciebie gdakać "cope cope cope cope cope cope cope cope cope cope" jak kury.
  • Odpowiedz
@ziemniak_na_export: Rozważam taki pomysł, żeby codziennie na tym tagu przypominać wam, że możecie olać te tindery srery, randkowanie i "relacje" z kobietami na rzecz sportu, czytania książek, lepienia pierogów, chodzenia na divy.

Dobry pomysł, może ktoś się załapie. Postaram się do tego dorzucać, bo to jest serio lepsza zmiana. W sensie problemy nadal są, ale wczoraj tak się złożyło, że gadałem z różową o hormonach. Potwierdziła moje spostrzeżenia, że odkąd
  • Odpowiedz